Kuva: Shutterstock

Some saa joskus pinnan kiristymään – 5 ärsytyksen aihetta, joihin useat samaistuvat

14.04.2019 16:15 - Emmi Moilanen

Joskus hyvä kuva saattaa jäädä jopa julkaisematta sen takia, että osuvaa kuvatekstiä ei vain tule mieleen.

Sosiaalinen media on parhaimmillaan loistava tapa pitää yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin, luoda työelämän verkostoja ja päivittää omia kuulumisiaan muille.

Elite Daily -listasi myös somen käyttäjälle tutut pienet, mutta ärsyttävät ongelmat, joita kohdataan silloin kun esimerkiksi Instagram-postauksen miettiminen sekä suunnittelu saa normaalia suuremmat mittasuhteet.

Pääset lukemaan pilke silmäkulmassa laaditun listauksen alta.

Kuinka monta ongelmaa tunnistat omalla kohdallasi?

1. Tunnet ärsyyntyväsi, kun haluaisit julkaista jotakin sosiaalisen median tileilläsi, mutta sinulla ei ole juuri nyt mitään kivaa uutta kuvaa postattavaksi.

2. Huomaat heti, jos parhaimmat ystäväsi eivät tykkää tai kommentoi uutta kuvaasi – myös tämä aiheuttaa sinussa pientä harmitusta.

3. Käytät huomattavan paljon aikaa ja vaivaa etsiessäsi sosiaalisesta mediasta tiettyä asiaa, jota et heti löydä. Kun tiedät sen olevan olemassa jossain, et voi luovuttaa.

4. Säikähdät, kun tykkäät jonkun henkilön kauan sitten julkaisemasta kuvasta – tiedät, että olet paljastunut hänen tilinsä selaamisesta pitkälle menneisyyteen saakka.

5. Sinulle on tuttua myös se tunne, kun pohdit todella pitkään hyvää ja osuvaa kuvatekstiä. Olet saattanut joskus jättää jopa otoksen julkaisematta, koska et ole keksinyt mielestäsi nasevaa kirjoitusta.

Lue myös: Khloé Kardashianin kuvalle nauretaan somessa: "Mikä ihme kättäsi vaivaa?"

Lue myös: Koirakansa huomio! Koirien sateenvarjo ihastuttaa somessa

Lue myös: Julkaisetko paljon parisuhdekuvia sosiaalisessa mediassa? Huonoja uutisia

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat