Kuva: Shutterstock

Sijaissynnyttäjä Annie, 40, ei halua lapsia, mutta rakastaa raskaana olemista: "Se on koukuttavaa"

01.05.2019 10:15 - Milena Raappana

Annia Peverelle on synnyttänyt neljä lasta kolmelle eri perheelle.

Annie Peverellella, 40, on neljä lasta, mutta kukaan heistä ei asu hänen kanssaan. Hän on ollut sijaissynnyttäjä kuuden vuoden ajan kolmelle eri perheelle.

Annie sanoo rakastavansa raskaana olemista eikä hän kärsi pahoinvoinnista.

- Se on todella koukuttavaa. Rakastan tunnetta siitä, että kasvatan sisälläni elämää jollekin, joka ei sitä itse pysty tekemään. Positiivisesta raskaustestistä tulee ihana jännitys ja vauvan ensimmäiset potkut ovat upeita, Annie kertoo.

Sijaissynnyttäjäksi hän päätyi työtoverin vitsailun saattelemana.

- Halusin kokea raskauden, mutta minulla ei ollut aikomusta perustaa omaa perhettä. Työkaverini ehdotti sijaissynnytystä vitsillä. Ajatus jäi mieleeni pyörimään ja aloin etsiä tietoa aiheesta. Lopulta löysin itseni sijaissynnyttäjien ja tulevien vanhempien yhteisestä kokoontumisesta.

Annie kertoo, että muiden auttamisen lisäksi hän rakastaa yhteisöä, jonka sijaissynnyttäjänä oleminen on hänelle antanut. Sen lisäksi hän kertoo avoimesti raha-asioista, jotka hänen puolestaan on hoidettu.

- Yksikään sijaissynnyttäjä ei ole tyhjin taskuin, sillä kaikki kulut ennen raskautta ja sen jälkeen on katettu tulevan lapsen perheen kautta. Siihen kuuluu kaikki matkakulut, vitamiinit, ruuat ja äitiysloman korvaukset.

Viimeisimmäksi Annie synnytti lapsen tammikuussa 2019 Amanda ja Jason McKeanelle, jotka eivät pysty saamaan lasta Amanda hedelmättömyyden takia. Amanda sai keskenmenon, jonka jälkeen hän ei pystynyt tulemaan raskaaksi. Pari vuotta kestäneet tutkimukset päättyivät diagnoosiin kohdunkaulansyövästä.

- Onneksi syöpä löydettiin aikaisessa vaiheessa. Jäädytimme 14 alkiota ja kohtuni poistettiin, joten en tarvinnut kemoterapiaa tai sädehoitoja. Sijaissynnyttäjä oli ainoa vaihtoehtomme ja törmäsimme jatkuvasta Annieen sosiaalisissa tapahtumissa, joka odotti tuolloin ensimmäistä lastaan. Meistä tuli ystäviä ja Annie päätti auttaa meitä saamaan lapsen, Amanda kertoo.  

Annie on synnyttänyt heille myös heidän ensimmäisen tyttärensä Effien neljä vuotta sitten. Effie tietää, että Annie on synnyttänyt hänet, koska ”äidin maha on rikki”. Amanda sanoo, ettei voi koskaan kiittää Annieta tarpeeksi.

Lue myös: Yllättävän moni julkisuuden henkilö on saanut lapsen sijaissynnyttäjän avulla - katso ketkä

Lue myös: Kim Kardashianin sijaissynnyttäjän kuvat vuotivat nettiin - pari pelkää syntymättömän lapsen puolesta

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat