Kuva: Getty Images

Yllättävän moni julkisuuden henkilö on saanut lapsen sijaissynnyttäjän avulla - katso ketkä

07.02.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Kim Kardashian ja Kanye West toivottivat kolmannen lapsensa tervetulleksi sijaissynnyttäjän avulla.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian ja hänen miehensä, Kanye West, toivottivat tervetulleeksi viime kuussa heidän kolmannen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla. Pariskunta päätti käyttää sijaissynnyttäjää, koska lääkäri kertoi raskauden olevan Kardashianille riskialtis. 

Yllättävän moni muukin Hollywood-julkkis on joutunut turvautumaan sijaissynnyttäjän apuun lapsen saamiseksi. 

Huippumalli Tyra Banks, 44, on kertonut avoimesti julkisuudessa, että häntä harmittaa ettei nainen yrittänyt saada lapsia aiemmin. Hän päätti turvautua sijaissynnyttäjän apuun ja terve vauva syntyi pari vuotta sitten. 

(kuva: Getty Images )

The List-julkaisu kertoo, että huippumalli on kertonut luvanneensa itselleen jo 24-vuotiaasta lähtien, että hän hankkii lapsia seuraavan kolmen vuoden aikana. Aika ei kuitenkaan tuntunut oikealta. Lopulta Banks yritti saada lasta yli kolmekymppisenä, mutta hän kärsi lapsettomuudesta. Keinohedelmöityshoidot olivat naiselle traumaattisia, joten sijaissynnyttäjä oli pelastus. 

(kuva: Getty Images )

Sinkkuelämää-näyttelijä Sarah Jessica Parker, 52, ja hänen miehensä, Matthew Broderick, saivat ensimmäisen lapsensa vuonna 2002. He päättivät yrittää toista lasta, mutta eivät onnistuneet. Parker on puhunut asiasta vähän julkisuudessa, mutta hän on kertonut lapsettomuuden olleen hänelle erityisen kova paikka, koska hänellä oli takanaan jo yksi onnistunut raskaus. He päättivät käyttää sijaissynnyttäjää, joka onnistui synnyttämään pariskunnalle kaksoset vuonna 2006. 

(kuva: Getty images )

Näyttelijä Nicole Kidman, 50, ja laulaja Keith Urban. Kidman adoptoi hänen entisen miehensä, Tom Cruisen, kanssa kaksi lasta. Kun Kidman tapasi Urbanin, heille syntyi tytär vuonna 2008, kun Kidman oli 41-vuotias. Kaksi vuotta myöhemmin heille syntyi toinen tytär, mutta hän syntyi sijaissynnyttäjän avulla. 

Kidman on kertonut, että he toivoivat Urbanin kanssa epätoivoisesti vielä toista lasta. Hän on kiitollinen sijaissynnyttäjästä, joka mahdollisti heidän toisen tyttärensä syntymisen. 

(kuva: Getty Images )

Charlien Enkelit -tähti, Lucy Liusta, 49, tuli äiti 46-vuotiaana. Hän esitteli poikansa ensimmäisen kerran Instagramin kautta, jossa hän kertoi olevansa erittäin ylpeä äiti. Liun virallinen tiedottaja kertoi, että nainen oli käyttänyt sijaissynnyttäjää. Liun päätös tulla äidiksi myöhäisemmällä iällä aiheutti ison kritiikkivyöryn. 

Monet arvostelivat myös sitä, että Liu päätti hankkia lapsen yksin, ilman kumppania. Vahvatahtoinen nainen on kuitenkin viitannut kintaalla negatiivisille kommenteille. 

Lue myös: Kim Kardashianista tuli äiti kolmannen kerran - ilmoitti asiasta erikoisella kuvalla

Lähde: The List 

Kilpailut

Uusimmat