Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, jotka rakastavat eniten rivoja puheita - löydätkö itsesi listalta?

01.05.2019 22:15 - Iiro Myllymäki

Vaa'at rakastavat seksin aikana puhumista.

Tuhmien puhuminen on taitolaji. Oli kyse sitten seksiviestittelystä tai puhumisesta seksin aikana, rivot puheet ovat omiaan nostamaan himon liekit entistäkin roihuavammiksi.

Kaikilta seksipuheiden puhuminen ei käy luonnostaan, mutta tässäkin harjoitus tekee mestarin. Tuhmien puhumisen voi aloittaa vaikkapa kysymällä, mitä toinen osapuoli tekisi, jos olisi nyt kanssasi. Myös omista fantasioista kertominen on hyvä keino johdattaa keskustelu seksikkääseen suuntaan.

Elite Daily -sivusto on nyt listannut neljä horoskooppimerkkiä, joiden edustajilta rivot puheet tulevat luonnostaan.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionit tunnetaan kaikista seksuaalisimpana tähtimerkkinä. Ei siis mikään ihme, että skorpionit saavat muiden polvet veteliksi tekojen lisäksi myös puheillaan. Skorpionin erityinen kikka on kysyä kysymyksiä. Hän utelee puheidensa kohteelta yksityiskohtaisia kuvauksia siitä, mitä tämä haluaisi hänelle petipuuhien aikana tehdä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaa’at tykkäävät kommunikoida seksin aikana puhumalla. He mielellään opastavat kumppaniaan suusanallisesti ja toistelevat, miten hyvältä jokin heistä tuntuu.

Kaksonen (21.5-20.6.)

Kaksonen on erityisen hyvä kuiskuttelemaan kumppaninsa korvaan julkisella paikalla niin, että halut saattavat hyvinkin johdatella läheisimpään julkiseen vessaan pikasessiolle. Kaksoset haluavat myös kuulla seksikästä puhetta yhtä lailla vastineeksi. He ovat lopulta hermostuneita siitä, saavatko heidän tunteensa vastakaikua, joten avoin kommunikaatio on kaiken A ja O.

Rapu (21.6.- 22.7.)

Rapujen erikoisalaa on lähettää superseksikkäitä tekstiviestejä. Heidän kanssaan kannattaakin olla varovainen, sillä seksiviesti saattaa yllättää hetkenä minä hyvänsä ja sytyttää halut roihuamaan. Ravut ovat taitavia sanankäyttäjiä, ja he mielellään käyttävät tätä taitoa hyväkseen myös seksielämässään.

Lue myös: Nopeimmin tulistuvat horoskooppimerkit listattiin – riidat vaarassa rasittaa erityisesti parisuhdetta

Lue myös: Kuinka terveellisesti elät horoskooppisi mukaan? Katso, mihin kohtaa listausta osut

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat