Kuva: Shutterstock

Nopeimmin tulistuvat horoskooppimerkit listattiin – riidat vaarassa rasittaa erityisesti parisuhdetta

25.04.2019 19:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi jääräpäinen oinas ajautuu aina silloin tällöin sanaharkkaan ihmissuhteissaan.

Kerroimme aiemmin horoskooppimerkeistä, joiden edustajat ovat herkimpiä stressille ja taipuvaisia asioiden ylianalysointiin. Pääset lukemaan artikkelin tästä.

Nyt Elite Daily -sivusto on selvittänyt, minkä merkkien edustajat puolestaan tulistuvat ihmissuhteissaan kaikista nopeimmin.

Oinas (21.3.-19.4.)

Sarvipäinen oinas usein tulistuu siksi, että haluaa osoittaa asemansa johtajana. Merkin edustajat ovat vahvatahtoisia, jonka ansiosta heille itselleen on hyvin selvää se, mitä he haluavat itseltään, elämältään sekä muilta ihmisiltä.

Oinaat ovat luontaisia johtajia ja ottavatkin mieluusti ohjat käsiinsä tilanteessa kuin tilanteessa, joka altistaa joskus jopa turhanpäiväisille riidoille ihmissuhteissa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimiehet rakastavat hyviä ja syvällisiä keskusteluja, joissa osapuolet kykenevät katselemaan asioita eri näkökulmista. Aina silloin tällöin vesimiehen provosointihalu ja kapinoiva luonne nostaa päätään esiin, jolloin merkin edustajilla on taipumusta tuoda liiankin jyräävästi omat mielipiteensä esiin.

Vesimiehillä on usein loistavat keskustelu- ja itseilmaisutaidot, mutta niiden loisto himmenee yllämainituissa tilanteissa. Merkin edustajien onkin hyvä muistaa se, että omaa turhautumistaan tai jännityksen puutetta ei pitäisi purkaa negatiivisella tavalla muihin.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Läpeensä rehellinen ja muille lojaali skorpioni on valmis menemään pitkälle siinä, mitä totuuden esiin kaivamiseen tulee. Merkin edustajat monesti unohtavat sen, että osa ihmisistä suhtautuu kevyemmin palturin puhumiseen kuin toiset. Näissä tilanteissa skorpionit ajautuvat tunteensa vietäväksi ja ärsyttävyyteen asti kaivavat toisen ajatuksista esiin sen, mitä ovat ihmistuntemuksen avulla jo etukäteen vainunneet.

Skorpioni ei siis haasta riitaa huvikseen, vaan valitsee taistelunsa viisaasti – rehellisyyden nimissä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyet tunnetaan ahkerina, tunnollisina ja pikkutarkkoina tyyppeinä. Vaikka yleisesti ottaen nämä ovat vain positiivisia piirteitä, kurinalaisen luonteensa ansiosta neitsyt sortuu aika ajoin olemaan turhan kriittinen myös omia läheisiään kohtaan.

Merkin edustajien tulisikin välillä laskea rimaa myös omissa tavoitteissaan – tämä opettaa lempeyttä niin itseään kuin muitakin kohtaan.

Lue myös: Kukoistava rakkauselämä, muutoksen tuulia ja suuria tunteita - katso Voice.fi:n kuukauden horoskooppi!

Lue myös: Riidanaiheet, joista kinasteleminen on yleensä turhaa – sorrutko omassa suhteessasi?

Lue myös: Lopeta parisuhderiita terveellä tavalla - yksi keino ylitse muiden

Lähde: Elite Daily

Uusimmat