Kuva: Shutterstock

35-vuotiaan miehen treffi-ilmoitus ihmetyttää netissä - "Onko tuo mies tosissaan?"

06.05.2019 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Julkaisu on kerännyt satoja kommentteja.

Reddit-sivustolla on levinnyt Imgur-palvelusta napattu kuva, jossa 35-vuotias mies kertoo yksityiskohtaisesti, millaisia ominaisuuksia toivoo naiselta.

"Olen vain 35-vuotias mies, joka etsii sielua rakastettavaksi", mies aloittaa ilmoituksen ja sen jälkeen listaa erilaisia asioita, joita odottaa tulevalta kumppaniltaan.

"Jos olet 19-23-vuotias, alle 155cm pitkä, 43-47-kiloinen, eksoottinen ja sinulla on työ, ajokortti, kohtuullinen nykypäiväinen auto sekä käyt usein salilla..."

Lista ei toki lopu tähän, vaan yksityiskohtien luetteleminen jatkuu. Mies toivoo muun muassa, että naisella ei saa olla halpoja tatuointeja ja hänellä pitäisi olla "innie-vagina".

"Toivon myös "innie-vaginaa" sekä c-kupin rintoja, ja hänellä ei saa olla halpoja tatuointeja, kasvolävistyksiä eikä ketään ex-seksikumppaneita tai ex-poikaystäviä, joita tunnen tai tiedän. Hänen pitäisi myös muuttaa Canberraan, hänellä pitäisi olla hyvä luonne, huumorintajua eikä hän saa aloittaa turhia riitoja."

Ilmoitus on aiheuttanut kovan kommenttimyrskyn. Useat ihmiset ihmettelevät miehen listausta sekä sitä, että miten hän luulee löytävänsä kumppanin kyseisellä listalla.

"Onko tuo mies tosissaan?"

"Luuleko hän, että pystyy koskaan löytämään ketään?"

"Mitä ihmettä tämä oikein on?"

"Luulen, että tämä on vitsi."

Näet ilmoituksen alta. Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Jalkansa menettäneen naisen treffi-ilmoitus on täynnä huumoria: "En ainakaan juokse karkuun"

Lue myös: Mitä jos ihmiset olisivat täysin rehellisiä deitti-ilmoituksissaan - hulvaton video naurattaa

Lue myös: Huh, mikä treffi-ilmoitus! Täytätkö sinä nämä vaatimukset?

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat