Kuva: Shutterstock

Asuuko hyvä ystävä kaukana? 4 lupausta, jotka kaverusten tulisi tehdä toisilleen

12.05.2019 11:15 - Emmi Moilanen

Säännölliset puhelut ja ymmärtäväinen asenne pitävät ystävyyden elossa kilometreistä huolimatta.

Uutisoimme aiemmin adjektiiveista, joita useimpien ystävyyssuhteiden tulisi sisältää. Mitä enemmän näitä piirteitä ystävyydestä löytyy, sitä todennäköisempää on, että kaveruus kestää koko loppuelämän ajan. Pääset lukemaan artikkelin tästä.

Nyt Elite Daily -sivusto selvitti, millaisia lupauksia ystävysten tulisi tehdä toisilleen silloin, kun välimatkaa on useita satoja tai jopa tuhansia kilometrejä. Lupaukset vahvistavat ystävyyttä ja pitävät sen elossa siitä huolimatta, että toista ei voi tavata ja halata päivittäin.

Oletteko jo keskustelleet näistä?

1. Päättäkää puhua puhelimessa tai viestitellä säännöllisesti. Vaikka elämänvaihe olisi kiireinen, välien yllä pysymistä edesauttaa päätös esimerkiksi viikoittaisesta puhelusta, josta molemmat pitävät parhaansa mukaan kiinni.

2. Luvatkaa toisillenne myös, ettei vierailujen ja treffien järjestäminen jää vain toisen harteille.

3. Muistakaa, että joustavuuden, ymmärtäväisyyden ja empaattisuuden merkitys usein korostuu välimatkan kasvaessa. Luvatkaa toisillenne, että pidätte tämän seikan mielessä.

4. Muistakaa kertoa toisillenne ääneen se, kuinka tärkeitä olette toisillenne. Vaikka ajatus tuntuisi omassa päässä itsestäänselvyydeltä, tunteita on tärkeää pukea sanoiksi erityisesti silloin kun välimatka on suuri.

Lue myös: Horjuuko ystävyys? 6 hälytysmerkkiä paljastaa, että olet etääntymässä kaveristasi

Lue myös: Kun ystävyys muuttuukin rakkaudeksi – naiset kertovat omat kokemuksensa

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat