Kuva: Shutterstock

Uusi deitti-ilmiö yhdistää Tinderin ja Instagramin - oletko itse kokeillut?

07.06.2019 14:15 - Milena Raappana

Asiantuntijan mukaan tindstagramming on ongelmallinen ilmiö.

Vasemmalle, vasemmalle, oikealle, vasemmalle. Pyyhit menemään Tinderissä, kun ruudulle lävähtää ilmoitus yksityisviestistä Instagramissa. Henkilö näyttää jollain tavalla tutulta, mutta ei kuitenkaan siltä, että olisitte joskus tavanneet. Avatessasi viestin tajuat, että tyypin naamataulu on tullut vastaan deittisovelluksessa. Olet joutunut uuden deittailuilmiön, tindstagrammingin, kohteeksi.

Sanahirviö tindstagramming muodostuu tietysti Tinderistä ja Instagramista, vaikka ilmiö onkin läsnä useassa deittisovelluksessa. Mutta mistä siinä tarkalleen ottaen on kyse?

- Tindstagrammingissa henkilö, jonka olet pyyhkäissyt vasemmalle Tinderissä, on päättänyt stalkata sinua Instagramissa ja yrittää luikerrella elämääsi sovelluksen yksityisviestien kautta, kuvailee deittailuvalmentaja ja Breaking Up & Bouncing Back -kirjan kirjoittaja Samantha Burns.

Tietysti osa deittisovelluksen käyttäjistä uskoo, ettet vielä ole edes nähnyt heidän profiiliaan, mutta se ei poista faktaa, että he ovat sinuun yhteydessä romanttisessa ja usein myös seksuaalisessa mielessä ennen kuin edes tietävät, oletko kiinnostunut heistä.

- Se tuntuu loukkaukselta. Olet liittynyt sovellukseen löytääksesi itseäsi kiinnostavia deittikumppaneja etkä ole antanut lupaa ottaa yhteyttä missään muussa sovelluksessa varsinkaan henkilöille, jotka olet jo sulkenut pois, Burns sanoo.

Miten tindstagrammingiin pitäisi suhtautua?

Suhtautuminen riippuu täysin siitä, miltä yhteydenotto tuntuu.

- Jos henkilö lähettää sinulle ajattelevaisen viestin tai hauskan vitsin ja sinusta tuntuu, että olet sivuuttanut kultakimpaleen, totta kai voit vastata hänen viestiinsä. Jos kuitenkin tyyppi ei edelleenkään herätä sinussa tunteita, voit huoletta painaa estä-nappia, Burns neuvoo.

Burnsin mielestä tindstagramming on muutenkin epäkohteliasta ja kertoo henkilön kolhiintuneesta egosta.

- Joskus henkilön aikeet voivat olla hyvät ja hän haluaa oikeasti tutustua sinuun, mutta tindstagramming voi olla myös karmiva tapa lähettää seksuaalisia viestejä, Burns sanoo.

Lue myös: 35-vuotiaan miehen treffi-ilmoitus ihmetyttää netissä - "Onko tuo mies tosissaan?"

Lue myös: Sinkku, älä hurahda uuteen deittailutrendiin - jättää vastapuolen hämmennyksen valtaan

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat