Kuva: Shutterstock

Tuottaako deittailu vain jatkuvia pettymyksiä? 3 tärkeää asiaa, joita pitäisi kysyä itseltään

28.06.2019 13:15 - Emmi Moilanen

Pettymyksille voi altistaa esimerkiksi omassa menneisyydessä painavat haamut, joita et ole käsitellyt riittävästi.

Deittailu ja treffeillä käyminen on hauska tapa tutustua uusiin ihmisiin, mutta jos perimmäisenä toiveena on löytää se loppuelämän parisuhde, mönkään menneet deitit voivat aiheuttaa myös pahaa mieltä.

Jos huomaat treffailun aiheuttavan nykyisin enemmän ahdistusta kuin hyvää mieltä, kysy itseltäsi Your Tango -sivuston listaamat kolme kysymystä. Kun joudut pohtimaan uudelleen mitä todella etsit treffailulta, myös sen oikean elämänkumppanin etsintä helpottuu.

1. Mitä oikeasti haluan ja etsin?

Syy toistuviin pettymyksiin voi olla se, että tapailet deittikumppaneita, jotka eivät alun perinkään ole etsimässä treffeiltä samoja asioita kuin sinä. Jo ennen tapaamisen sopimista on hyvä hieman tunnustella sitä, onko toinen osapuoli liikenteessä kevyin mielin vaiko todellista rakkautta etsimässä.

2. Miten voisin itse kehittyä deittailijana?

On hyvä miettiä, kuinka voisit kehittää itseäsi deittailijana. Onko mahdollista, että esimerkiksi menneisyyden haamut painavat harteillasi vielä sen verran, että et uskalla heittäytyä täysillä uuteen suhteeseen, jonka takia treffailu päätyy pettymyksiin.

3. Millaisia arvoja toivot tulevaisuuden kumppaniltasi?

Jos parisuhde on se, mihin toivot deittailun ennen pitkää johtavan, on hyvä miettiä etukäteen, millaisia arvoja toivot tulevaisuudessa jakavasi kumppanisi kanssa. Kun tiedät, millaiset seikat elämänkatsomuksessa ja tulevaisuuden haaveissa ovat ratkaisevia, myös tutustuminen ja päätös deittailun jatkamisesta tulee helpommaksi.

Lue myös: Hauskat treffi-ideat laiskoihin hetkiin - pysytelkää mukavasti kotona

Lue myös: Miksi sitoutumiskammoinen deittikumppani viehättää sinua yhä? Asiantuntijat selittävät yleistä ilmiötä

Lue myös: Parisuhdetyyppejä on kolmenlaisia - katso tunnistatko itsesi ja kumppanisi

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Uusimmat