Kuva: Shutterstock

'Kakkasin vain fööni päällä' - suomalaiset paljastivat erikoisimmat tavat suhteen alkuajoilta

28.08.2019 12:15 - Henna Koste

Kuulostaako tutulta?

Ihastuksen hetkellä ihminen harvoin ajattelee järki edellä. Niinpä monet päätyvät seurustelun alussa erikoisiin ratkaisuihin tehdäkseen vaikutuksen ihastukseensa. Alusvaatteet on harvoin valittu yhtä tarkoin kuin suhteen alussa. 

Suomalaiset paljastivat erikoiset tapansa suhteen alkuajoilta. Samaistutko?

"Kävin illalla pesemässä meikit, mutta taivutin vielä ripset kevyesti ja laitoin yhden kerroksen ripsiväriä superkevyesti. Tämä oli meikitön lookkini, kun kävimme nukkumaan. Oli itsevarmempi olo"

"Pyysin yhden tytön meille, kun asunto oli tyhjänä. Kun tiesin, että tyttö on juuri tulossa ovelle, kävin nopeasti suihkussa. Siis todella nopeasti: kastelin hiukset ja laitoin pyyhkeen päälle. Suihkussa hipelöin myös alapäätäni, että sain siitä näyttävämmän näköisen. Sitten avasin oven pyyhe päällä ja olin muka juuri sattumalta tulossa suihkusta"

"Alusvaatteiden täytyi aina olla samaa paria, kun tiesi harrastavansa seksiä"

"Olin 16-vuotias, kun aloin seurustella nykyisen aviomieheni kanssa. Illalla, kun nukuimme lusikassa, vedin aina vatsaani sisään. Kun poikaystäväni oli nukahtanut, annoin vatsan pömpöttää luonnollisesti"

"Nostin luottokortilta 300 euroa ja tarjosin koko illan kauniille naiselle ruokaa ja juomia. Oikeasti rahaa ei todellakaan ollut törsättäväksi. Seuraavana palkkapäivänä maksoin kiltisti ja tympääntyneenä luottolaskun"

"Säärikarvoja tuli sheivailtua useammin"

"Katsoin ihastukseni Spotifyn kuunnelluimmat kappaleet. Löysin sieltä yhden kappaleen, jota olin kuunnellut miettiessäni tätä tyyppiä. Olin varma, että se oli joku merkki. Ei ollut."

"Kun menimme illalla sänkyyn alasti nukkumaan pitkäaikaisen deittini kanssa, kävin sitä ennen kylppärissä punnertamassa, että näyttäisin lihaksikkaammalta"

"Kun lähdimme baariin porukalla ja arvelin ihastukseni olevan myös ehkä siellä, varauduin aina vaihtamalla lakanat. Piti olla tietty myös hyvät pikkarit"

"Aamulla aina pesin hampaat ennen kuin toinen heräsi."

"En uskaltanut käydä kakalla, koska pelkäsin poikaystäväni kuulevan jotain ääniä vessasta. Niinpä kävin aina vain suihkun jälkeen samalla, kun föönasin hiuksiani."

Lue myös: Dogfishing on ärsyttävä deittailuilmiö, johon sinäkin olet varmasti törmännyt - mistä on kyse?

Lue myös: Aikuisviihdetähti jakaa tärkeimmän vinkkinsä: "Tekee seksistä huomattavasti tyydyttävämpää"

Kilpailut

Uusimmat