Kuva: Shutterstock

Kuinka moni suomalainen on harrastanut seksiä julkkiksen kanssa, entä sukulaisensa? Kysely selvitti

27.09.2019 20:15 - Iiro Myllymäki

Lähes 80 prosenttia suomalaisista on harrastanut seksiä ystävänsä kanssa.

Voice.fi:n seksikyselyssä selvitettiin suomalaisten asenteita ja kokemuksia seksiin liittyen. Olemme aiemmin uutisoineet muun muassa siitä, kuinka moni suomalainen on harrastanut anaaliseksiä ja kuinka moni on päätynyt pettämään kumppaniaan.

Kyselyssä selvitettiin myös, keiden kanssa ihmiset ovat elämänsä aikana harrastaneet seksiä. Käy ilmi, että todella moni on harrastanut seksiä ystävänsä kanssa. Näin on vastannut lähes 80 prosenttia vastaajista.

Myös työkaverin tai ulkomaalaisen kanssa seksin harrastaminen on yleistä. Tätä on tehnyt noin 40 prosenttia vastaajista. Miehillä on jonkin verran naisia yleisempää se, että on päätynyt intiimiin kanssakäymiseen työkaverin kanssa. Miehistä näin on tehnyt noin 47 prosenttia vastaajista, kun taas naisilla sama lukema on noin 36 prosenttia.

(kuva: Shutterstock)

Kyselyssä tiedusteltiin myös, kuinka moni on harrastanut seksiä samaa sukupuolta edustavan kanssa. Vastaajista useampi kuin joka viides on tehnyt näin. Naisilla tämä on yleisempää kuin miehillä. Siinä missä naisvastaajista toisen naisen kanssa seksiä on harrastanut noin 28 prosenttia, miesvastaajista intiimeihin puuhiin toisen miehen kanssa on päätynyt noin 13 prosenttia vastaajista.

Julkkiksen kanssa petipuuhiin on päätynyt noin 12 prosenttia vastaajista. Viisi prosenttia kertoo harrastaneensa seksiä sukulaisensa kanssa. Miehistä sukulaisen kanssa seksiä on harrastanut noin kahdeksan prosenttia vastaajista, kun taas naisilla vastaava lukema on kolme prosenttia. Noin joka neljäs kertoo harrastaneensa seksiä oman puolisonsa ystävän tai sukulaisen kanssa.

Lue myös: 'Kitten master -fetissi vanhemman miehen kanssa' - suomalaiset paljastavat upeimmat seksikokemuksensa

Lue myös: Kuinka monta seksikumppania suomalaisilla on ollut? Miesten ja naisten välillä valtava ero

Kilpailut

Uusimmat