Kuva: Shutterstock

"Hänen äitinsä olikin elossa" - ihmiset kertovat salaisuudet, joita kumppani piti avioliittoon asti

14.03.2020 14:15 - Senja Rapila

Parisuhde toimii ainoastaan luottamalla toiseen ihmiseen. Vai niinkö se menee?

Kaikissa parisuhteissa on salaisuuksia, joita ei mielellään kerro kumppanilleen kuin vasta hädän hetkellä. Elite Daily -sivusto on kerännyt nyt Redditin käyttäjiltä tarinoita siitä, millaisia salaisuuksia he ovat saaneet tietää vasta naimisiinmenon jälkeen.

Voit lukea salaisuudet alapuolelta.

"Hänellä oli luottokortti- ja opintolainaa yli 44 000 euroa. Hän tienasi noin 8 euroa tunnilta. Minulta kesti vuosia auttaa häntä maksamaan velkansa, eikä hän koskaan arvostanut apuani."

"Hän polttaa marihuanaa joka päivä. Ennen naimisiinmenoa polttelimme vain pari kertaa yhdessä."

"Hänen äitinsä oli elossa. Hän kertoi minulle surullisen tarinan siitä, kuinka hänen äitinsä kuoli sydänkohtaukseen kaupassa ja tietysti lohdutin häntä. Hän piti tämän salaisuuden naimisiinmenoomme asti. Myöhemmin löysin mieheltä kortin, jonka hän oli saanut äidiltään syntymäpäivänä. Järkytyin siitä, että minulla oli anoppi, jota ei kutsuttu häihin. Erosimme kolme vuotta myöhemmin."

"Hänellä oli herpes. Sain tietää tämän vasta, kun hän oli kuudennella kuulla raskaana ja kävimme neuvolassa. Siellä ensimmäinen kysymys oli, että miten herpes, onko oireillut?"

"Sain tietää, että mieheni tykkää pukeutua naisten vaatteisiin. Ei aina seksuaalisessa mielessä. Saatoin tulla kotiin ja huomata, että hän istui sohvalla lempialusvaatteissani ja silkkitakissani pelaamassa videopelejä."

"Sain tietää häiden jälkeen, että hän oli harrastanut seksiä yhden kaasoni kanssa vuosia ennen kuin me tapasimme."

"Häiden jälkeen sain kuulla, että vaimoni oli neitsyt silloin kun aloimme seurustella. Harrastimme seksiä noin viikko sen jälkeen kun tapasimme. Minulla ei ollut mitään tietoa siitä, että se oli hänen eka kertansa. Painoimme menemään kuin jänikset kaksi vuotta ennen naimisiinmenoa. Olisinpa tiennyt sen aiemmin, olisin voinut tehdä hänen ensimmäisestä kerrastaan romanttisemman."

"Sain tietää, että hän on alkoholisti. Hän piilotteli tyhjiä kaljatölkkejä kellariin. Löysin piilot noin kuukausi häiden jälkeen."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kysymykset, jotka seurustelevan kannattaa kysyä itseltään – vahvistat samalla parisuhdettasi

Lue myös: Naiset paljastavat millaista hyvä seksi on: "Jälkeenpäin ei jaksa liikahtaakaan"

Lue myös: Huolettaako etääntyvät välit kumppanin kanssa? Pienet teot, joiden avulla korjaat tilannetta nopeasti

Kilpailut

Uusimmat