Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, joiden kanssa riitely on painajaismaista – katso, tunnistatko tyypit

14.03.2020 15:45 - Senja Rapila

Skorpioni on selkeästi vaikein tyyppi, jonka kanssa ei kannata lähteä suosiolla sotatantereelle.

Elite Daily -sivusto on listannut neljä horoskooppimerkin edustajaa, joiden kanssa riitely – eritoten parisuhteessa – on useimmiten painajaismaista ja loputtoman turhaa vääntämistä.

Voit lukea horoskooppimerkit alapuolelta. Osuuko sinun mielestäsi nämä kuvaukset oikeaan?

Oinas

Kun Oinas päätyy riitelemään, hän on heti valmis sotaan. Hän haluaa voittaa riidan, vaikka hän sydämessään tietäisikin olevansa väärässä. Oinaiden on vaikea myöntää virheitään. Hyvä uutinen kuitenkin on, että Oinas tulistuu nopeasti ja palaa polttavan vihaisena, mutta se ei kestä pitkään. Kun riita on ohi, he unohtavat sen nopeasti ja ovat valmiita palaamaan tavalliseen arkeen.

Härkä

Rakastavaa Härkää ei ole helppo tehdä vihaiseksi, mutta jos ja kun siinä onnistut, silloin kannattaa valmistautua. Kun Härkä tuntee olonsa hyväksikäytetyksi tai ylikävellyksi, hän pitää päänsä. Sen jälkeen asiat tehdään vain ja ainoastaan heidän tavallaan. Paras keino lepytellä Härkä-horoskooppimerkin edustajaa on pyytää anteeksi omaa osuuttaan riidassa ja antaa toiselle tilaa rauhoittua.

Kaksoset

Kaksosten kanssa riitely on yhtä taktikointia. Jos he kokevat tulleensa ajetuksi nurkkaan riidan myllerryksessä, he vaihtavat nopeasti aihetta. He ovat näppäriä verbaalisesti ja osaavat helposti muuttaa keskustelun syyllisen ja vaihtaa samalla riidan aihetta, ilman että kumppani edes ehtii tajuta koko asiaa. Ennen kuin kumppani huomaakaan, hän voi olla pyytämässä anteeksi tältä horoskooppimerkin edustajalta, vaikka riita olisikin lähtenyt toisesta suunnasta.

Skorpioni

Skorpionien kanssa riitely on varmasti pahinta ikinä. Tällä horoskooppimerkin edustajalla on kiivas ja aggressiivinen tapa riidellä, ja he eivät pelkää iskeä vyön alle voittaakseen. Skorpioni-horoskooppimerkin edustajat myös kantavat kaunaa ja muistavat kyllä, mitä sanoit riidan aikana kolme vuotta sitten. Näitä asioita muistellaan sitten joka toisen riidan yhteydessä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miten hemmottelet itseäsi maaliskuussa parhaiten? Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa

Lue myös: Kiihkeä fritsujen antaja vai hellä suukottelija? Tähtimerkkisi paljastaa, millainen suutelija olet

Lue myös: Rakkauselämässään intohimoisimmat horoskooppimerkit listattiin – löydätkö omasi joukosta?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat