Kuva: Shutterstock

Miten hemmottelet itseäsi maaliskuussa parhaiten? Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa

29.02.2020 12:15 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä. Maaliskuussa paneudutaan hyvinvointiin.

Kevään kynnyksellä lisääntyvä valon määrä nostaa useimpien mielialaa ja energiavarastot tuntuvat täyttyvän. Maaliskuussa on hyvä kiinnittää huomiota myös muihin seikkoihin, jotka lisäävät henkistä sekä fyysistä hyvinvointiamme.

Voit lukea alta, millä tavalla sinun tulisi helliä hyvinvointiasi maaliskuussa.

Kalat (19.2.-20.3.)

Panosta henkiseen hyvinvointiisi kokonaisvaltaisesti. Maaliskuussa kalat elää normaalia stressintäyteisempää ajanjaksoa. Olipa kyse sitten mietteiden purkamisesta päiväkirjaan tai huolivihkoon, ajatuksia selvittävästä kävelylenkistä tai teehetkestä ystävän kanssa – raivaa kalenteristasi aikaa sille, mikä hellii henkistä hyvinvointiasi eniten.

Oinas (21.3.-19.4.)

Opettele joogaamaan. Oinas on aloittanut vuoden 2020 reippaasti ja tunnet, että tulet saavuttamaan kevään aikana lisää itselle asettamiasi tavoitteita. Aherruksen lomassa on hyvä ottaa aikaa rentoutumiselle. Maaliskuussa oinas nauttii erityisesti joogan mieltä ja kehoa rauhoittavasta vaikutuksesta. Ota tavoitteeksesi opetella yksi uusi asana päivittäin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Panosta itsesi hemmotteluun pitkästä aikaa. Olet elänyt viime ajat laittaen muiden hyvinvoinnin tai pakollisten velvollisuuksien hoitamisen omien tarpeidesi edelle. Hemmottele itseäsi maaliskuussa hyvällä omalla tunnolla – vaikka se verottaisi kukkaroasi hieman. Pieni arjen luksus piristää ja tuo jälleen uutta virtaa mielelle sekä keholle.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kokeile meditointia. Merkin edustajat ovat aloittaneet vuoden 2020 niin vauhdikkaasti, etteivät ole itsekään meinanneet pysyä käänteiden perässä. Maaliskuussa on aika rauhoittua ja antaa itselle hetki sellaisten tunteiden käsittelyyn, jotka olet aikaisemmin sysännyt syrjään. Meditointi voisikin toimia apuna sisäisen rauhan etsimisessä ja stressin lievittämisessä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Tee suursiivous ja karsi turhia asioita elämästäsi. Maaliskuussa ravulle antaa mielenrauhaa oman elintilan raivaaminen sekä järjestely. Luovu tarpeettomasta tavarasta ja siisti kotona nekin kaapit, joiden sisältöön et ole kajonnut vuosikausiin. Jos sinulla ei ole tarpeettomaksi käynyttä materiaa nurkissasi, kokeile pitää esimerkiksi somepaastoa tai siivoa tietokoneesi arkistot.

Leijona (23.7.-22.8.)

Hemmottele itseäsi spa-päivällä tai kylpyläviikonlopulla. Kauniita asioita arvostavan leijonan mieltä ja henkistä hyvinvointia maaliskuussa parhaiten piristää hemmotteluhetki kauneudenhoidon parissa. Varaa itsellesi hieronta ja kasvohoito tai suuntaa kylpylän poreammeisiin rentoutumaan.   

Kilpailut

Uusimmat