Kuva: Shutterstock

5 horoskooppimerkkiä, jotka todennäköisimmin retkahtavat eksään - onko omasi joukossa?

21.11.2021 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Jotkin merkeistä ovat impulsiivisempia tai herkempiä kuin toiset.

Vanha suola janottanee joskus jokaista, mutta Elite Daily -lehden mukaan on kuitenkin viisi horoskooppimerkkiä, jotka ovat kaikista alttiimpia ottamaan yhteyttä entiseen kumppaniinsa.

1. Kaksoset

Kaksoset on merkkinä varsin impulsiivinen, joten tämän merkin edustaja ei välttämättä epäröi tekojaan kuten esimerkiksi eksälle tekstaamista. Myös kommunikointi on tälle merkille poikkeuksellisen helppoa, joten kaksoset ei myöskään osaa pelätä kiusallista tilannetta.

2. Leijona

Leijona paistattelee oman elämänsä saippuaoopperassa ja jos kuviot alkavat tuntua liian tylsiltä, ei leijonalla ole vaikeutta etsiä elämäänsä hiukan lisää jännitystä esimerkiksi eksästä. Leijona myös rakastaa huomiota, joten ei ole ihme, että merkki voi helposti hakea sitä eksältään.

3. Vaaka

Rauhaa rakastava vaaka ei voi sietää huonoja välejä entisen kumppaninsa kanssa ja saattaakin lähestyä eksäänsä lähinnä sovinto mielessään. Tosin merkillä on taipumusta myös romantikkouteen, joten eksän haikailu takaisin ei myöskään ole poissuljettua.

4. Jousimies

Jousimies on toinen merkki, joka tunnetaan impulsiivisuudestaan, joten jousimieheltäkin voidaan odottaa toisinaan yllättäviäin ratkaisuja. Jousimies on myös luonteeltaan villi ja vapaa, joten eksän tavoittelu ei hänen kohdallaan välttämättä tarkoita kaipuuta parisuhteeseen entisen kumppanin kanssa vaan ennemminkin hauskanpidon haikailua.

5. Kalat

Kalat on merkeistä todennäköisesti taipuvaisin nostalgiaan, mikä selittää merkin kohdalla myös mahdollisen eksän kaipuun. Tunteikkaalle merkille pienikin ärsyke voi laukaista jonkin yhteisen muiston ja siten entisen kumppanin ikävän. 

Lue myös: Parhaat treffi-ideat horoskoopin mukaan - katso mikä sopii sinulle

Lue myös: Näetkö unta eksästäsi? 7 syytä selittävät ilmiön

Lähde: Elite Daily

Uusimmat