Kuva: Shutterstock

4 horoskooppimerkkiä, joita sitoutuminen houkuttaa tänä talvena - katso, onko oma merkkisi joukossa

28.11.2021 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Planeettojen liikkeet saavat merkit pohtimaan sitoutumista.

Tänä talvena sitoutuminen ja vakavammat suhteet saattavat kiinnostaa myös niitä horoskooppimerkkejä, joille se ei ole aivan tyypillistä. 

1. Kaksoset

Kaksosen hallitseva planeetta on Merkurius ja kyseinen planeetta liikehtii nyt tähtitaivaan seitsemänteen huoneeseen, jossa vallitseva teema on parisuhde. Romanttiset suhteet voivat siis alkaa kiinnostaa vauhdikasta kaksostakin ja kaksonen saattaakin löytää itsensä aidosti kiinnostuneena ja innokkaana sitoutumaan.

2. Vaaka

Vaa'an hallitseva planeetta Venus majailee parhaillaan neljännessä huoneessa, jonka vallitseva teema on perhe. Ei siis ole ihme, jos vaaka lopettaa säntäilyn ja tulee tänä syksynä perhekeskeisemmäksi, joka voi näkyä esimerkiksi haluna vakiinnuttaa parisuhde tai esitellä uusi kumppani  läheisille.

3. Kauris

Kauriin talvesta ei romantiikkaa puutu, sillä rakkauden planeetta Venus on tällä hetkellä asettunut kauriin merkin kohdalle. Vaikka Venuksen läsnäolo tarkoittaakin usein vauhdikasta ja villiä vaihetta romanttisissa suhteissa, on kauris merkeistä jo valmiiksi jalat maassa kulkeva ja mukavuudenhaluinen, joten hänelle Venuksen läsnäolo voi edustaa myös suhteissa sitoutumista ja seuraavan askeleen ottamista.

4. Vesimies

Vesimies tunnetaan itsenäisenä merkkinä, joka kulkee omia polkujaan. Nyt vakavuutta, sääntöjä ja päätöksiä edustava Saturnus siirtyy kuitenkin vesimiehen kohdalle ja saa tämänkin merkin harkitsemaan uudelleen sitoutumista. 

Lue myös: 5 horoskooppimerkkiä, jotka todennäköisimmin retkahtavat eksään - onko omasi joukossa?

Lue myös: Parhaat treffi-ideat horoskoopin mukaan - katso mikä sopii sinulle

Lähde: Bustle

Uusimmat