Kuva: Shutterstock

Onko masturbaatiossa asennolla väliä? Moni jättää hyödyntämättä hyvän keinon orgasmin saamiseen

07.04.2022 19:15 - Riia Frost

Asiantuntijan mukaan eri masturbaatioasennot ovat hyvä tapa tutkia omaa kehoaan.

Masturbaatio on yksi luonnollisista tavoista huolehtia hyvinvoinnistaan sekä yksi tyydyttävimmistä rentoutumiskeinoista. Vaikka se on jopa hieman vaiettu aihe, niin Omaha World-Herald -julkaisun mukaan Yhdysvalloissa toukokuu on nimetty masturbaatiokuukaudeksi itsetyydytyksen juhlistamiseksi.

Usein kiihottuneessa tilassa moni ei kuitenkaan välttämättä kiinnitä huomiota siihen, missä asennossa itsehyväilyn suorittaa. Onko masturbaatioasennolla edes väliä? Filosofian tohtori Jessica O’Reillyn mukaan eri masturbaatioasennot ovat hyvä tapa tutkia omaa kehoaan ja löytää uusia keinoja tuottaa itselleen orgasmin.

Siksi listasimme viisi parasta asentoa naisille itsensä hyväilyyn She Knows -julkaisun listasta. Alta näkyvien asiantuntijoiden asentovinkkien avulla voit siis avoimin mielin valmistautua tulevaan masturbaatiokuukauteen.

Tyynyn päällä

(kuva: Shutterstock)

Makaa vatsallasi sängyllä tai muun alustan päällä ja laita tyyny tai kaksi alavatsasi ja lantiosi alle. Aloita tyydytys viemällä sormesi tai lelusi (tai molemmat) alapäähäsi kehosi ja tyynyn välistä.

Miksi tämä toimii?

Tyyny nostaa lantiotasi ylös, mikä avaa mahdollisuuden uudenlaiseen tunteeseen. Se myös lisää jalkalihastesi jännitystä, mikä voi luoda lisää hyvänolontunnetta itsetyydytykseen.

Soolokäärme

Tämä on hyvin samankaltainen kuin äskeinen asento, mutta tämä tehdään ilman tyynyä. Makaa siis vatsallasi haarat tarpeeksi auki ja hiero klitoristasi kättäsi tai vibraattoria vasten liikkeillä edestakaisin.

Miksi tämä toimii?

Kehosi paino lisää ylimääräistä kitkaa klitoristasi vasten ja edestakaisin hieronta osuu klitoriksen varteen sen kiihottuessa.

Tuolin päällä

Istu käsinojattomalle tuolille. Aseta nilkkasi tuolin jalkojen ympärille niin, että haarasi ovat levällään ja aloita masturbaatio.

Miksi tämä toimii?

Tämä mahdollistaa paremman pääsyn haarovälisi osiin. Kun vulvasi kaikki osat ovat paremmin saatavilla, on helpompaa kokea uudenlaisia ja jopa intensiivisiä aistimuksia. Lisäksi saadessasi orgasmin voit tukea jalkojasi tuolin jalkoja vasten.

Jalkasheivaaja-asento

(kuva: Shutterstock)

Tämä masturbaatioasento tulee toteuttaa suihkussa. Aseta toinen jalkasi suihkutuolin tai kylpyammeen reunalle niin, että vulvaasi on mahdollisimman avoin pääsy. Mikäli sinulla ei ole mitään, mihin nostaa jalkasi, niin nojaa suihkun seinää vasten ja avaa haarasi tarpeeksi auki. Käytä sormiasi tai vedenkestävää seksilelua kiusoitellaksesi itseäsi orgasmiin asti.

Varo, ettet liukastu!

Miksi tämä toimii?

Masturbaatio seisaaltaan on filosofian tohtori Sadie Allisonin mukaan mahtava asento, jonka valitettavan moni nainen jättää hyödyntämättä. Tämä asento ei pelkästään anna erinomaista pääsyä vulvaasi ja emättimeesi, vaan sopii myös hyvin pieneen jalka- ja ydinlihasten kiinteyttämiseen. Tämä johtuu siitä, että tässä asennossa keskityt samalla pitämään kehonpainosi pystysuorassa. Tämä puolestaan joustaa lantionpohjan lihaksiasi, mikä taas luo hyvänolontunnetta sukuelinten erektiokudoksien hermoille.

Superstara-asento

(kuva: Shutterstock)

Aloita sängyllä tai mukavalla alustalla polviasennossa ja pidä ylävartalosi pystyasennossa. Avaa haarojasi oman mukavuusalueesi mukaan. Aseta toinen kätesi alustalle tukemaan asentoasi ja toisella kädellä voit aloittaa tyydyttämisen. Voit kokeilla, tuntuuko paremmalta pitää tukikäsi edessäsi vai takanasi.

Miksi tämä toimii?

Tämä keino on muokattavissa monin eri tavoin, kuten esimerkiksi vaihtamalla asennon kulmaa. Tämän asennon monimuotoisuuden ansiosta pystyt löytämään kehostasi uudenlaisia stimulointipisteitä, jotka kiihottavat sinua. Lisäksi eteen ja taakse nojaaminen voi mahdollistaa uusia tuntemuksia kehossasi. Lisäksi pystyt tässä asennossa käyttämään parhaiten halutessasi dildoa ja vibraattoria samaan aikaan. 

Lue myös: "Vaimoni masturboi, kun en ole kotona" - itsetyydytyskeskustelu räjähti somessa

Lue myös: Suosituimmat vibraattorit listattiin - mukana myös kaulakoru

Lähteet: She Knows, Omaha World-Herald

Kilpailut

Uusimmat