Kuva: Shutterstock

Suosituimmat vibraattorit listattiin - mukana myös kaulakoru

03.03.2022 20:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Suositut seksilelut ovat päätyneet myös monen suomalaisen ostoskoriin.

Pandemian aikana kiinnostus masturbointia ja siten myös seksileluja kohtaan on lisääntynyt huomattavastiGlamour-media listasi yli 43 suosittua vibraattoria, joista esittelemme viisi parasta Suomessa myytävää seksilelua, jotka sopivat niin sinkuille kuin pariskunnillekin.

1. Womanizer

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa Womanizerin julkaisun täältä.

Tämän saksalaisen klitoriskiihottimen teho perustuu patentoituun Pleasure Air -teknologiaan, jossa laite hyväilee klitorista hyvin hienovaraisten paineaaltojen avulla. Laite siis tuottaa nautintoa koskettamatta klitoristasi. Sen sijaan seksilelu imee klitoristasi kevyesti ja stimulointi tapahtuu paineaaltojen avulla säädetyillä sysäyksillä.

Lelun pinnat ovat yhdistelmä kovamuovia sekä silikonia ja laite on kädelle sopivan kokoinen. Imevä suutinosan voi helposti irrottaa puhdistuksen ajaksi ja se on valmistettu kestävästä ja hygieenisestä silikonista.

Lelun sanotaan sopivan erinomaisesti henkilöille, joilla on orgasminsaantivaikeuksia.

2. Smart Wand

Toisella sijalla on tehokkaalla moottorilla varustettu vibraattori, joka on voimakkuudestaan huolimatta yllättävän hiljainen. Näitä leluja on usempi, mutta esimerkiksi Smart Wand 2 Largessa on 10 erilaista värinärytmiä ja 10 nopeutta.

Sauvan päällyste on samettisen pehmeää silikonia ja sen kahvassa on metallinhohtoinen laatta.

Laite on johdoton ja vedenpitävä ja tulee kahdessa koossa. Sauvaan on saatavilla myös lisäosia, joiden avulla voi muun muassa nauttia sauvan värinöistä myös sisäisesti.

3. Smile Makers The Tennis Coach

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa Smile Makersin julkaisun täältä.

Tämä tennisvalmentaja vibraattorin muodossa on erikoistunut G-pisteen osumiseen pallon muotoisella päällään. Tämän lelun sanotaan myös olevan yllättävän hiljainen sekä vedenkestävä ja helposti puhdistettava.

Laite on valmistettu sileästä kryogeenisesti kiillotetusta silikonista.

4. Lelo Sona Cruise Cerise

(kuva: Shutterstock)

Lelu stimuloi intiimialuetta ääniaaltojen avulla, mikä tuo nautintoa syvälle koko klitoriksen alueelle. Tämän laitteen erikoisominaisuus on automaattinen toiminto, joka varaa itseensä 20 prosenttia kokonaistehosta ja vapauttaa sen stimulaattorin painettaessa ihoon kiinni, jolloin lelu ylläpitää saman tehon koko tyydytyksen ajan ilman muutoksia sen tehossa.

Lelun ulkonäkö koostuu peittävästä pinkistä silikonista sekä kullanvärisestä osuudesta laitteen takaosassa.

5. Satisfyer Pro 2

(kuva: Shutterstock)

Tämä laite on tuonut nautintoa lukuisille naisille ympäri maailmaa. Klitorista imevän kiihottimen salaisuus on sen silikoninen suutin, jonka sisällä ilma ja paine kiertävät, saaden emättimen pintaverisuonten verenvirtauksen kiihtymään ja klitoriksen nousemaan ulos hupustaan. Imuvoimakkuuksia tällä täsmäkiihottimella on 11.

Tätä lelua voi myös hyödyntää nännien ja muiden erogeenisten alueiden imemiseen ja se on täysin vedenkestävä.

Satisfyer Pro 2 -lelulla on ruusukullanvärinen ulkoasu ja ergonominen muotoilu.

Kunniamaininta: Crave Vesper -vibraattorikaulakoru

(kuva: Shutterstock)

Maailman ensimmäisellä ladattavalla vibraattorikaulakorulla on neljä värinäasetusta, joista kolme on tasaista ja yksi sykkivä. Laite on myös suunniteltu klitoriksen erinomaiseen stimulointiin.

Kaulakoru on 66 senttimetriä pitkä ja itse vibraattorin pituus on 9,7 cm ja halkaisija 0,8-1,3 cm. Kaulakoru on valmistettu nikkelittömästä, ruostumattomasta teräksestä. Vibraattori on myös suunniteltu erittäin hiljaiseksi ja muotoilu huomiota herättämättömäksi.

Lue myös: Suomalaiset paljastivat erikoisimmat seksikokemuksensa - 'Makoilimme muurahaispesän vieressä'

Lue myös: Jussi-palkittu näyttelijä alkaa vetää seksipodcastia - "Olen aika basic äijä, mitä tulee himoihin"

 Lähteet: Glamour, seksilelujen valmistajien internet-sivut

Kilpailut

Uusimmat