Kuva: Shutterstock

Masturbointia pöydän alla - tarjoilijat paljastavat noloimmat treffit, joita ovat nähneet

24.06.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Eräs kertoo, että mies oli heittänyt naistaan pizzalla.

Deiteillä voi sattua ja tapahtua kaikenlaista, ja varsinkin, jos niitä vietetään julkisilla paikoilla, voivat eri tilanteet jäädä ravintoloiden henkilökunnan mieleen.

Reddit-sivustolla eräs käyttäjä pyysi tarjoilijoita jakamaan omia tarinoitaan siitä, millaisia noloja treffejä he ovat todistaneet. Nimettömänä pysyvät henkilöt paljastavat muun muassa, että ovat nähneet naisen lyhyen hameen kiinnittäneen koko ravintolan huomion.

Tarinoita voit lukea alta.

"Näin yhden kaksikon treffeillä. Kuitenkin nainen yritti iskiä minua poikaystävänsä edessä ja poikaystävä suuttui tilanteesta ja käveli pois. Lopulta pyysin naista jättämään pöydän, koska hän ei tilannut mitään, ja koska tilanne oli niin vaivaannuttava."

"Eräs nainen saapui miehen luokse, selvästi sokkodeitit. Nainen mittaili miestä hetken katseellaan, istui alas ja jutteli muutaman minuutin. Sitten nainen sanoi, että hänen ystävänsä pyysi hänet hengailemaan, ja oli mukamas unohtanut sen. Sitten nainen katosi ja mies jäi hölmistyneenä pöytään."

"Pariskunta tappeli rajusti ja mies heitti naistaan pizzalla. Se oli noloa."

"Eksäni jätti minut ja ilmestyi ravintolaan, jossa olin töissä, uuden poikaystävänsä kanssa. Jouduin vielä tarjoilemaan heille."

"Eräs pariskunta piti omaa kivaa keskellä ravintolaa. Nainen yrittä salaa masturboida miestään pöydän alla ja kukaan meistä ei halunnut puuttua siihen. Onneksi he lähtivät."

"Mies ja nainen alkoivat suutelemaan toisiaan intohimoisesti. Lopulta nainen istui hajareisin miehensä päälle lyhyt mekko yllään, ja hänen stringipeppunsa paistoi. Koko ravintola tuntui hiljentyvän."

Lue myös: "Tekstasin pomolleni rakastavani häntä" - Lue nolot ja naurattavat mokat tosielämästä

Lue myös: Vältä treffeillä kiusalliset hiljaisuudet: Puheenaiheet, jotka syventävät keskustelua nopeasti

Lähde: Reddit

Juttu julkaistu alun perin 4. huhtikuuta 2019.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat