Kuva: Fotolia

"Tekstasin pomolleni rakastavani häntä" - Lue nolot ja naurattavat mokat tosielämästä

05.11.2015 17:15 - Pauliina Jokinen

Virheen tekeminen voi olla jopa vapauttavaa.

Bloggaaja Jenny Lawson twiitatsi viikonloppuna nolosta tapauksesta lentokentällä. Samalla hän aloitti  ilmiön, jossa useat ihmiset ovat kertoneet Twitterissä omista mokistaan.

- Olin lentokentällä ja virkailija toivotti minulle turvallista lentoa. "Sinulle myös!", toivotin takaisin. Kuinka noloa!, Lawson twiittasi huvittuneena.

Suositulla bloggaajalla on yli puoli miljoonaa seuraajaa twitterissä, jotka halusivat jakaa omat arkiset kömmähdyksensä. 

"Tekstasin pomolleni ensimmäisen työpäiväni päätteeksi: "Suuntaan nyt ulos. Rakastan sinua." Viestin oli tarkoitus mennä poikaystävälleni."

"Nousin autoon pelkääjän paikalle Starbucksin pihalla. Kuski odotti, kunnes olin lopettanut puheluni ja kertoi minun olevan väärässä autossa."

"Kahvilatyöntekijä kysyi nimeäni ja vastasin: "Öh. minulla on poikaystävä". Myyjä kertoi tarvitsevansa nimeni leipääni varten."

"Olin treffeillä ja lähtiessämme kysyin saisinko loput doggy stylellä. Tarkoitin doggy bagia.."

"Olin tyttäreni jalkapalloharjoituksissa ja kävelin tuntemattoman naisen luokse, joka piteli vauvaa (luulin häntä siskokseni) ja sanoin: "Anna vauvasi minulle".

"Kerroin juhlissa tuntemattomalle naiselle erään vanhan miehen yrittävän iskeä naista. "Hän on kihlattuni", nainen vastasi."

"Menin työhaastatteluun ja halusin paikan todella. Kättelin haastattelijaa ja esittäydyin. "Hei, olen Marsha". Nimeni ei ole Marsha."


Lue myös: Sattuiko pääministerille nolo moka? - Twiitti paljasti enemmän kuin piti!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat