Kuva: Shutterstock

Vältä treffeillä kiusalliset hiljaisuudet: Puheenaiheet, jotka syventävät keskustelua nopeasti

25.03.2019 20:45 - Emmi Moilanen

Heittäytymällä itse ja paljastamalla esimerkiksi jonkin nolon sattumuksesi, todennäköisesti saat myös deittikumppanin olon rentoutumaan nopeasti.

Deittaillessa uusien ihmisten tapaaminen saattaa jännittää ja ensimmäisillä treffeillä mahanpohjassa liitelevät perhoset saattavatkin saada aikaan sen, että sanat katoavat mielestä ja kesken deittien osapuolten välille laskeutuu kiusaantunut hiljaisuus.

Your Tango -sivusto listasikin avuksi kysymykset, jotka ovat helppoja puheenaiheita ensitreffeillä, mutta syventävät tutustumista ja keskustelunaiheita nopeasti.

8 puheenaihetta, jotka syventävät keskustelua nopeasti:

1. Ota selvää, katsotteko samoja televisiosarjoja.

2. Kysy, millaista kirjallisuutta treffikumppanisi lukee mielellään.

3. Kysy deitiltäsi myös, millaista ruokaa hän on kokannut viimeksi.

4. Millainen deitin perhe on? Ovatko sisarukset hänen parhaimpia ystäviään tai kysy, millainen on hänen paras lapsuuteen liittyvä muistonsa. Muista kuitenkin pitää keskustelun sävy positiivisena, sillä etenkin jos tuttavuus on tuore, hyvin henkilökohtaisista asioista keskusteleminen voi muuttua myös kiusalliseksi.

5. Muistelkaa, millaisia olitte kouluaikoina. Mitkä tapahtumat lapsuudessanne ovat eniten vaikuttaneet siihen, millaisia ihmisiä olette nyt?

6. Kerro omista unelmistasi ja tavoitteistasi. Omien haaveiden jakaminen on yksi keino saada treffikumppani rentoutumaan ja avaamaan myös omaa sisimpäänsä.

7. Kysy, kuka on deittikumppanin suosikki julkisuuden henkilöistä tai ketä muusikkoa hän fanittaa eniten?

8. Jos olet heittäytyjätyyppiä, kevennä itse tunnelmaa kertomalla jokin nolo tarina tai sattumus, jonka olet kokenut hiljattain.

Lue myös: Naiset kertovat, miksi deittailu ahdistaa: "Olen aina vain se varasuunnitelma"

Lue myös: Jännittääkö deittailu eron jälkeen? Parhaimmat vinkit koottiin yhteen

Lue myös: Onko uusi deitti potentiaalinen seurustelukumppani? Opi tunnistamaan merkit jo ensimmäisillä treffeillä

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat