Kuva: Shutterstock

Suuseksin jälkeinen suutelu herättää keskustelua - "Minusta hän ylireagoi"

05.08.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Reddit-sivustolla käydään keskustelua suutelusta suuseksin jälkeen ja kirjoitus on kerännyt satoja kommentteja.

Eräs nainen avautuu Reddit-sivustolla nimettömästi parisuhteestaan, jossa poikaystävä ei halua suudella suuseksin jälkeen.

Voit myös kuunnella jutun alta tai suoraan Podplaysta. 

"Kertokaa minulle, miksi on ällöttävää, jos nainen suutelee sinua sen jälkeen, kun hän on niellyt siemennesteet? Minun uusi poikaystäväni rakastaa antaa minulle suuseksiä ja sen jälkeen suudella ja minusta se on ihanaa ja kuumaa", nainen kirjoittaa.

"Mutta tänään suutelimme, kun hän oli lauennut suuhuni, ja hän suuttui todella paljon. Hänestä se oli todella ällöttävää ja minusta tuntui, että tein jotain väärin. Minusta hän ylireagoi. Onko tämä nyt niin kummallista?" hän jatkaa.

Kirjoitus on herättänyt paljon keskustelua ja monilla on asiaan mielipide sekä omaa kokemusta.

"Minun miehelläni ei ole asian kanssa mitään ongelmaa, mutta jotkut aikaisemmat kumppanit ovat reagoineet samoin kuin sinun poikaystäväsi", kommentoi eräs.

"Minusta se on ällöttävää kummin päin tahansa. En ikinä halua suudella, jos suuseksiä on harrastettu", kirjoittaa toinen.

"Kaikki pitävät eri asioista ja jos miehesi ei pidä siitä, niin se on ymmärrettävää. Tarvitseeko suuhun edes laueta?" kysyy kolmas.

Suomalaiset raottivat Voice.fi:n seksikyselyssä seksimieltymyksiään vuonna 2020. Selväksi kävi se, että suomalaiset ovat suuseksin ystäviä. Vastaajista liki 91 prosenttia vastasi nauttivansa suuseksin vastaanottamisesta. Voit lukea jutun täältä.

Lue myös: Suomalaiset rakastavat suuseksiä - arvaatko pitävätkö miehet vai naiset siitä enemmän?

Lue myös: Suuseksi meinasi koitua naisen kohtaloksi - syy yllättää

Lue myös: Tyttöystävä petti miestään - naisen selitys aiheutti kommenttivyöryn

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat