Kuva: Fotolia

"Masturboidessaan vaimoni ajattelee ystävääni" - mies avautuu suhteestaan

27.08.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Miehen avautuminen on kerännyt yli 1000 kommenttia.

Nimettömäksi jäänyt 28-vuotias aviomies avautuu Reddit-sivustolla siitä, että on suuttunut sekä vaimolleen että parhaalle ystävälleen.

Mies kirjoittaa ensin, että vaimo oli paljastanut, että ajattelee masturboidessaan miehen ystävää. Mies oli epäillyt asiaa jo kauan, sillä hänen vaimollaan ja ystävällään on ollut jonkinlaista kemiaa. Lopulta mies otti asian puheeksi lomamatkalla, jolla vaimo, mies ja ystäväpariskunta olivat olleet:

"Aikaisemmin tänään juttelimme vaimoni kanssa ja toin esille sen, että ketä hän oikein ajattelee masturboidessaan. Olin epäillytkin jotain erikoista ja kysyin, että onko paras ystäväni silloin hänen mielessään. Hän ei kieltänyt sitä ja asia oli selvä", mies kirjoitti ja jatkoi:

"Naiseni kertoi, että kyseinen asia johtui tilanteesta, joka tapahtui uima-altaassa. Olimme olleet pelaamassa vedessä lentopalloa ja ystäväni oli tarttunut naistani takapuolesta. Ystäväni oli myös heitellyt naistani veteen ja tarttunut taktisesti haarojen välistä. Raivostuin tässä tilanteesta, sillä olen tuntenut ystäväni lapsuudesta asti ja hän on ollut oman tyttöystävänsä kanssa todella kauan yhdessa. Jotenkin minulla on tunne, että jotain tapahtuu selkäni takana".

Lopulta mies oli jättänyt kolmikon oman onnensa nojaan.

"Puhuin asiasta ystävälleni ja hänen tyttöystävälleen, eivätkä he olleet asiasta muka tietoisia. Hänen tyttöystävänsä ei ollut tilanteesta moksiskaan ja se herätti epäilykseni vielä enemmän. Suutuin niin, että jätin heidät kolme oman onnensa nojaan ja lähdin bussilla pois lomapaikaltamme. En tosiaan tiedä, mitä niiden kolmen välillä on..." mies päätti.

Avautuminen on saanut yli 1000 kommenttia, joissa ihmiset spekuloivat tilannetta.

"Tuo kyllä kuulostaa siltä, että heillä on kolmenkimppaa"

"Selvä tilanne. Heillä on jotain salattavaa. Jatka elämääsi muiden kanssa"

"Tämä postaus voi olla pelkkää potaskaa. Itse epäilen sitä"

Lue myös: Nainen avautuu seksielämästään - "Kun mieheni saa erektion..."

Lue myös: Mies avautuu perhe-elämästään netissä - "En jaksa vaimoani"

Lähde: Reddit

Juttu julkaistu alun perin 30. elokuuta 2019.

Kilpailut

Uusimmat