Kuva: Shutterstock

Nainen avautuu seksielämästään - "Kun mieheni saa erektion..."

26.03.2019 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Useat ihmiset ovat antaneet naiselle erilaisia neuvoja.

Seksielämä on monelle tärkeä asia parisuhteessa, ja myös eräälle naiselle, joka avautuu asiasta Reddit-sivustolla. 29-vuotias nainen kertoo, että miehen erektio-ongelma aiheuttaa turhautumista.

"Olemme olleet suhteessa mieheni kanssa nyt viisi vuotta ja meillä on alusta asti ollut todella vaikea seksielämä. Vaikka hän ei ole katsonut vuosiin pornoa, meidän seksielämä ei ole siltikään parantunut. Hänellä on vaikeuksia saada täysi erektio, ja silloin kun hän onnistuu siinä, se ei kestä muutamaa minuuttia kauempaa ennen orgasmia. Joskus hän syyttää minua, että en ole tarpeeksi rakastavainen ja auttavainen näissä tilanteissa."

Apua ongelmaan on naisen mukaan haettu.

"Turhaudun asiasta usein ja en jaksa yrittää, kun tunnelma on kadonnut. Hänen mielestään teen vain ongelmasta pahemman. Yritän kyllä kaikkeni, mutta tilanne on vaikea. Mies on kyllä kokeillut kaikkea mahdollista yrttilääkkeistä terapiaan ja dieettiin, ja olemme yhdessä kokeilleet leluja ja seksiä eri paikoissa. Joskus ne ovat auttaneet hetkellisesti, mutta eivät pysyvästi."

Nainen sanoo, että ei tiedä, mitä tekisi.

"Viiden vuoden jälkeen olen kadoksissa. Rakastan häntä, mutta en tunne seksuaalista vetovoimaa. Haluaisin lapsia ja rauhoittua tulevaisuudessa, mutta en tiedä, miten se tapahtuu tämän ongelman kanssa. Mitä teen?"

Monet ovat antaneet naiselle erilaisia neuvoja.

"Mieti, mikä itsellesi on tärkeää ja toimi sen mukaan"

"Onko hän käynyt lääkärissä, ettei kyse ole hormoniongelmista?"

"Ette selvästi ole seksuaalisesti yhtä. 40 vuotta tuossa voi olla vaikeaa..."

Näet julkaisun alta.

Lue myös: Pariskunnan seksielämä pelastui yksinkertaisella muutoksella: "Tapa on tullut jäädäkseen"

Lue myös: Seksielämä voi kertoa parisuhteen piilevistä ongelmista – paljastavat merkit listattiin

Kilpailut

Uusimmat