Kuva: Shuttertock

"Mieheni on mahtava sängyssä, mutta..." - nainen kertoo avoimesti suhteensa ongelmasta

28.12.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nainen sanoo, että on puhunut ongelmastaan miehelle ja pyytänyt tätä olemaan itsekkäämpi.

Eräs nainen kirjoitti Reddit-keskustelupalstalle ajatuksia suhteestaan ja kyseinen keskustelu on noussut yhdeksi palvelun suosituimmaksi. 26-vuotias nainen on tapaillut 31-vuotiasta miestä muutaman kuukauden ja kaikki tuntuu "liian täydellisesltä".

"Sekä makuuhuoneessa että sen ulkopuolella kaikki on täydellistä. Hän on kiltti, ajattelevainen ja hemmottelee minut pilalle. Hän antaa minulle jatkuvasti orgasmeja ja haluaa aina seksiä, kun minä haluan", nainen kirjoittaa.

Nainen kertoo, että ei ole koskaan ollut vastaavassa tilanteessa. Ainoa asia, mikä häntä häiritsee, on se että mies haluaa niin paljon antaa naiselle, että ei vaadi itse mitään.

"Hän on vastaanottavainen, mutta kun teen kaikkeni ja yritän saada hänetkin nauttimaan, hän vain hihittelee eikä ole niin kiihottunut. Tunnen tyytymättömyyttä, koska en ole tottunut siihen, että en saa häntä haluamaan itselleen asioita niin paljon kuin aikaisemmat kumppanini."

Nainen sanoo, että on puhunut erikoisesta ongelmastaan miehelle ja pyytänyt tätä olemaan itsekkäämpi.

"Haluan hänelle samanlaisen olon kuin itse saan. Hän sanoo, että hänestä on parasta, että saa minut innostumaan ja hän nauttii seksistä todella paljon kanssani. Olen puhunut tästä kavereilleni ja he sanovat olevansa vain kateellisia."

Naisen kirjoitus on saanut paljon kommentteja muilta keskustelijoilta.

"Olen samanlainen kuin miehesi. Parasta on, kun toinen nauttii valtavasti. Se kiihottaa minuakin", kommentoi eräs.

"Ehkä sinun pitää olla sillä tavalla epäitsekäs, että ymmärrät ja uskot, että hänelle tuollainen tapa on kiihottavinta. Silloin sinun ei tarvitse tuntea huonoa omatuntoa", kirjoittaa toinen.

"Nauti kaikesta tuosta! Tuohan on ihana tilanne, että molemmat nautitte todella paljon siitä, mitä teette ja saatte", sanoo kolmas.

Lue myös: Nainen käytti ruokaöljyä liukuvoiteena - kertoo ikävästä kokemuksestaan

Lue myös: Tiedätkö, mitä on "lohikäärmeseksi"? Roolileikkeihin liittyvät nettihaut ovat kasvaneet House of the Dragonin myötä

Lähde: Reddit

Juttu julkaistu alun perin lokakuussa 2022. 

Kilpailut

Uusimmat