Kuva: Shutterstock

Tökkiikö nettideittailu? 3 helppoa vinkkiä Tinder-keskusteluiden aloittamiseen

18.04.2023 19:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Toisinaan keskustelun aloittaminen ja ylläpitäminen netissä voi olla haastavaa, mutta sen ei tarvitse olla sitä.

Keskustelun aloittaminen ja ylläpitäminen Tinderissä ei ole helppoa. Haluat todennäköisesti tehdä vaikutuksen ja erottautua joukosta, mutta et halua myöskään yrittää liikaa. Keskustelun aloittamista ei kuitenkaan kannata turhaan stressata, sillä muutamalla yksinkertaisella konstilla voit päästä äkkiä keskusteluissanne alkuun. Listasimme kolme erilaista vinkkiä helpottamaan keskustelunavauksia Tinderissä.

1. Katso, mitä profiilista löytyy

Kiinnostavaa Tinder-mätsiä kannattaa lähestyä henkilökohtaisesta näkökulmasta, sillä näin osoitat, että viesti on tarkoitettu juuri hänelle. Tarkista, löytyykö mätsin profiilista jotain, mihin voisit tarttua? Jos mätsin harrastuksena ovat esimerkiksi viherkasvit, voit aloittaa tämän tiimoilta keskustelun ja kysyä toiselta aiheesta. Muista tarkistaa, että myös omasta profiilistasi löytyy jotain tietoja sinusta, joihin toisen on helppo tarttua.

Esimerkiksi:

"Moi! Siistejä viherkasveja sulla, itse en saa edes kaktusta pidettyä hengissä. Mikä sai sinut innostumaan kasveista?"

2. Kommentoi ja kysy 

Keskustelun aloittaminen helpottuu heti, jos huomaat välillänne jonkun yhdistävän tekijän. Vaikuttaisiko teidän molempienne intohimon kohteena olevan esimerkiksi televisiosarja ja elokuvat? Voit nostaa keskusteluun lempisarjasi ja kysyä heti perään mätsisi mielipidettä kyseisestä aiheesta. Näin osoitat mätsillesi olevasi kiinnostunut hänen mielipiteestään, mutta annat ilmi myös tietoja itsestäsi.

Esimerkiksi: 

"Katsoin juuri loppuun The White Lotuksen viimeisimmän tuotantokauden - rakastan kaikkia sarjoja, joissa on pieniä mysteereitä. Minkä sarjan sinä olet katsonut maratonina putkeen?"

3. Persoonasi on valttikorttisi

Älä pelkää näyttää sitä, mikä tekee juuri sinusta ainutlaatuisen. Sinun ei tarvitse kertoa koko elämäntarinaasi Tinderissä, mutta voit rohkeasti kertoa jotain hauskoja yksityiskohtia itsestäsi. Yhteyksien luominen ja tutustuminen helpottuu, kun esität persoonasi toiselle avoimesti. Älä siis turhaan mieti, mikä yleisesti ottaen koetaan valloittavana tai suosittuna, vaan kerro rohkeasti mistä sinä olet kiinnostunut. Näin voit kiinnittää myös toisen osapuolen huomion.

Esimerkiksi: 

"Pelasin viikonloppuna lautapelejä kavereideni kanssa. Olen erittäin kiinnostunut peleistä ja kaikesta, mihin liittyy strateginen päättelykyky. Meidän pitäisi joskus pelata yhdessä!"

Lue myös: 3 varoitusmerkkiä, joista tunnistat, oletko ajautunut laastarisuhteeseen

Lue myös: 4 hälytysmerkkiä, joista tunnistat, että olet jumissa "situationshipissä"

Lue myös: Mitä tehdä ystävänpäivänä? Katso 3 ihanaa vinkkiä rakkaudentäyteiselle päivälle

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat