Heistä tulee hyviä aviomiehiä – viisi parasta miestyyppiä

26.03.2012 12:45 - Eeva Rajala

Nyt tulee tärkeätä tietoa niille sinkkunaisille, jotka pohtivat, millaisen miehen kanssa kannattaa alkaa rakentaa yhteistä tulevaisuutta.

Suhdeasiantuntija Charli Penn kertoo seuraavien miestyyppien olevan täydellisiä aviomieskandidaatteja. Hän lupaa listan auttavan naisia valitsemaan oikeita miehiä. Mies, kuulutko sinä seuraavien miestyyppien joukkoon, eli oletko täydellinen aviomieskandidaatti?

1) Elättäjä
Miehen tärkeysjärjestyksessä perhe on ensimmäisenä jo ennen avioliittoa. Hän on epäitsekäs, joka haluaa miellyttää toisia ja pitää toisista huolta. Mies pystyy helposti tekemään kahta työtä kerralla ja suojelee omia säästöjään tarkasti. Hän ei voi levätä ennen kuin tietää kaikkien rakkaiden olevan kunnossa. Hän yrittää tähdätä täydellisyyteen niin kotona kuin työpaikallakin. Hän on valmiina ottamaan vapaata töistään, jotta voi viettää perheen kanssa enemmän aikaa. Miehen sanavarastoon eivät kuulu sanat "ei", "en voi" tai "mahdotonta."

Miksi hyvä aviomies: Avioliitosta alkaa uusi perhe-elämä - teidän perhe-elämänne. On tärkeää, että teistä kumpikin on valmiina perhe-elämään. Avioitumalla jo valmiiksi apuaan tarjoavan miehen kanssa, on hyvä asia siinäkin mielessä, että aina ei elämä ole ruusuilla tanssimista. Voit siis tukeutua siihen, että miehen tärkeysjärjestys ei välttämättä kuitenkaan muutu.

2) Turva ja kannustaja
Kun nainen on heikoimmillaan, tämä miestyyppi tulee apuun, kannustaa ja antaa voimia naiselle omiin taisteluihin. Mies ei kuitenkaan ole immuuni kivulle ja turhautumiselle, mutta hän kuitenkin selviytyy ongelmista. Tämä miestyyppi ei ikinä jätä vastaamatta puheluusi, kun mies tietää sinun tarvitsevan tukea. Mies on aina valmiina tarjoamaan olkapäätään, valmiina halaamaan sinua.

Miksi hyvä aviomies: On lähes sanomattakin selvää, että mies on uskollinen ja kunnollinen tukipilari naisen elämässä. Kyseessä on täydellinen resepti siihen, millaisen aviomiehen kuuluu olla, johon voi tukeutua myötä- ja vastoinkäymisissä. Kuka nyt ei haluaisi naimisiin tämän miestyypin kanssa?

3) Ongelmanratkaisija
Ei ole ongelmaa, pientä tai isoa, jota tämä miestyyppi ei haluaisi selvittää. Mies on nopea ja luotettava ajattelija. Hän ei pelkästään näe ongelmaa, vaan hän näkee ratkaisukartan, missä on monia eri vaihtoehtoja ongelmanratkaisuun. Hän ottaa oman aikansa ratkaistakseen pulman mahdollisimman hyvin. Mies on kärsivällinen, sillä hänen kuuluu olla - kiirehtiminen ei koskaan tuo hänen haluamaansa vastausta. Mies on ahkera ja keskittynyt.

Miksi hyvä aviomies: Avioliiton aina pariskunta löytää tasaisin väliajoin ongelmia. Jotkut ongelmat ovat suurempia kuin toiset ja joskus ne vaativat tarkkaa suunnittelua, miten ne voisi ratkaista. Mies on hyvä ryhmäpelaaja vaikeissakin tilanteissa.

4) Optimisti ja uskova
Kun tämän miestyypin elämässä kaikki menee pieleen, hän silti uskoo parempaan huomiseen. Hänen uskonsa on kaiken perusta, ja se vie hänet elämässä eteenpäin. Mies uskoo kaikkeen hyvään, kun maailmasta tulee kylmä. Hän on moraalinen, ystävällinen ja hyvätapainen. Mies auttaa toisia ja elää elämäänsä omasta mielestään parhaalla mahdollisella tavalla.

Miksi hyvä aviomies: Miehellä on tunnepuolella työkalut valmiina korjaamaan isojakin haavoja avioliitossa. Hän on taistelija, ja hän taistelee sinun puolellasi avioliittonne puolesta. Hän ei luovuta, vaikka sinä itse jo luovuttaisit.

5) Vapaa sielu
Hengaaminen tämän miestyypin kanssa saa sinut tuntemaan nuoremmaksi. Hänen mukaansa elämä on elämistä varten ja sen takia mies on lähes immuuni normaalille stressille ja huolelle. Tämä ei tarkoita, etteikö miestyyppi tuntisi tunteita, hän ei vain anna niiden hallita itseään. Hän pysyy optimistisena ja nauttii kaikista elämän eri asioista. Mies on valinnut työpaikan oman mieltymyksen eikä rahan takia. Tämä miestyyppi rakastaa matkailua. Hänen kanssaan kotona ei ole koskaan tylsää. Hän pitää elämän jännittävänä.

Miksi hyvä aviomies: Avioliitossa on tarkoitus viettää yhden ja saman ihmisen kanssa koko loppuelämä. Jos koko ajan teette samoja asioita, elämästä voi tulla tylsää. Menemällä naimisiin tämän miestyypin kanssa ainakin tylsyys katoaa.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat