Älä tee näin! 5 suurinta virhettä deittisivustoilla

26.03.2012 14:15 - Eeva Rajala

Jos vietät usein aikaasi deittisivustoilla, saatat luulla tietäväsi jo kaiken siitä, miten sivustoilla kannattaa toimia.

How About We -deittisivusto on alkanut kerätä vinkkejä, miten toimia täydellisesti deittisivustoilla ja mitä ei missään nimessä kannata tehdä. Jos siis olet etsimässä elämäsi miestä tai naista netin kautta, lue nämä Huffington Postin listaamat tärpit:

1) Älä laita liian ammattimaista profiilikuvaa
Kuvana on yleensä oltava normaali muotokuva, mutta ei kannata tehdä kuvasta liian fiiniä. Profiilikuvan kannattaa olla mahdollisimman luonnollinen. Usein ihmiset eivät hymyile kuvissa tarpeeksi.

2) Älä ole liian mystinen
Saatat kuvitella, ettei profiiliasi kuitenkaan kukaan lue. Sinun pitää kuitenkin olla valmiina, jos profiilia sittenkin joku lukee. Ole valmiina avaamaan itsestäsi asioita. Monet jättävät omaan profiilinsa kuvauksiin tyhjiä laatikoita, koska eivät vain keksi täydellistä vastausta kysymyksiin. Tyhjien boksien jättäminen voi kuitenkin olla virhe. Tyhjät profiilit eivät ole kiinnostavia, eivätkä saa paljoakaan viestejä. Tutkimusten mukaan tyhjälle sivulle törmäävistä yhdeksän kymmenestä lähtee heti pois.

3) Älä laita kaverikuvia profiiliisi
Sinun ei kannata laittaa profiiliisi kuvia, mistä olet katkaissut selvästi jonkun ihmisen pois, mutta sinun ei myöskään kannata poseerata kuvissa ystäviesi kanssa. Mahdollinen deittisi haluaa nähdä, minkä näköinen sinä olet, ja jos kaikki menee hyvin, hän näkee ystäväsi myöhemmin. Saattaa myös käydä vahingossa niin, että ystäväsi on profiiliasi tarkkailevan henkilön mielestä kuvassa viehättävämpi kuin sinä.

4) Keskiviikko on onnen päivä
How About We -deittisivuston mukaan keskiviikko on paras päivä viikosta pyytää toista ulos. Älä ole liikkeellä aikaisemmin, sillä maanantai ja tiistai näyttäisi olevan deittisivustoilla hiljaisia, mutta kun viikonvaihde alkaa lähestyä, deittisivuston jäsenet aktivoituvat. Keskiviikko näyttäisi siinä mielessä olevan hyvä päivä pyytää deittiä ulos, että moni jättää deittipyynnön vasta myöhemmälle ja voit valita "jyvät akanoista".

5) Kannattaako kirjoittaa seksin harrastamisesta?
How About We -sivuston edustajien mukaan moni deittisivuston jäsen kirjoittaa seksistä profiilissaan. Kyselyn mukaan noin 60 prosenttia sivuston jäsenistä pitää seksistä kertomista vähän karmivana. Samalla henkilö, joka kirjoittelee seksitaipumuksistaan tai muista vastaavista omassa profiilissaan, saattaa lähettää muille signaalin, ettei häntä kiinnosta lainkaan vakavat suhteet.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat