Huomio naiset, näillä tuoksuilla saat miehen kiihottumaan!

01.05.2012 13:15 - Eeva Rajala

Näillä yllättävilläkin ruokien tuoksuilla saat miehesi syttymään. 

Tuntuu jopa melko yksinkertaiselta asialta, mutta amerikkalaistohtori Alan Hirschin mukaan näillä yksinkertaisilla ruoka-aineilla saa monen miehen pään pyörälle. Hirsch on perustanut Chicagoon Tuoksu- ja makututkimuslaitoksen.

Jos siis haluat vietellä miehesi ja vihjata petipuuhista, käytä näytä tuoksuja ja ruoka-aineita, kun teet esimerkiksi illallista.

1) Laventeli ja kurpitsapiiras
Laventelia on aikoinaan käytetty ruoanlaitossa tuomaan tuoksua ruokiin. Tuoreen tutkimuksen mukaan laventelin ja kurpitsapiiraan tuoksut yhdessä lisäsi verenkiertoa miesten sukupuolielimissä 40 prosentilla. Jos et jaksa kokata, kannattaa hankkia laventelin ja kurpitsapiiraan tuoksuisia kynttilöitä, niin johan alkaa tapahtua.

2) Vanilja
Näyttelijä Jennifer Love Hewitt on taannoin myöntänyt kantavansa mukanaan aina vaniljaa ja nimenomaan ruoanlaitossa, etenkin leivonnassa, käytettävää versiota. Hän lisäilee sitä aina silloin tällöin kaulalleen, sillä miehet eivät voi vastustaa tuoksua.

3) Appelsiinit
Appelsiinin tuoksu stimuloi myös miehen aisteja ja miehen sukupuolielimiä.

4) Lakritsi
Jos miehesi on heikkona karkkeihin, voit yllättää hänet ostamalla pussillisen miehen lempikarkkeja. Ujuta joukkoon lakritsia, sillä sen tuoksu saa miehen haluamaan myös sinua.

5) Popcorn
Jos olet suunnittelemassa elokuvailtaa rakkaasi kanssa, muista laittaa tarjolle myös popcornia. Popcornin tuoksu saa miehesi kiinnostumaan elokuvan sijasta sinusta.

6) Donitsit
Voi olla, että kyseisen herkun rasva saa mielihalut syttymään, mutta tutkimusten mukaan donitsien tuoksu tosiaan herättää miehessä seksihaluja.

7) Piparminttukaramelli
Mikäs sen parempaa kuin saada raikas hengitys samalla, kun miesystävä kiihottuu sinusta!

8) Juustopitsa
Mies saattaa rakastaa juustopitsan makua, mutta oikeastaan pitsan tuoksu saa miehen halut heräämään. Jos siis laitat uuniin pitsan valmistumaan ja nautitte toisistanne, kun olette ensin nostaneet pitsan jäähtymään huoneenlämpöön.

9) Kanelipulla
Pullien leipomista kannattaa itse kokeilla, mutta muista lisätä rutkasti kanelia. Katso sitten, mitä tapahtuu, kun mies saapuu kotiin.

10) Vihreät omenat
Kannattaa kokeilla, millainen vaikutus on, kun paloittelet ja syöt vihreää omenaa miehesi vieressä. Saatat yllättyä siitä, miten nopeasti mies on valmiina.

11) Suklaa
Eivät pelkästään naiset ole hulluna suklaaseen ja sen tuoksuun. Suklaan tuoksu näyttää tuoreen tutkimuksen mukaan olevan kiihkoa herättävä. Tarjoile siis vähän suklaata ja miehesi haluaa seuraavaksi sinut!

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat