Naisilta kysyttiin: Tällainen on ihannemies!

14.05.2012 12:45 - Eeva Rajala

Mies, jos haluat nostaa osakkeitasi naisten silmissä, kannattaa seuraava juttu lukea huolella.

Tuoreen amerikkalaiskyselyn mukaan yksi tärkeimmistä miehen ominaisuuksista on luotettavuus. 92 prosenttia vastanneista piti luotettavuutta tärkeimpänä asiana kumppanissa.

Vaikka naiset haluavatkin yleensä miehen huomioivan itseään paljon, vastaajista 90 prosentin mielestä ihannemiehen tulee olla helppo eli mieheen ei tarvitse niinkään käyttää aikaa ja huomiota.

88 prosenttia vastaajista haluaa miehen, joka saa heidät nauramaan. 72 prosentin mielestä ihannemies haluaa vapaaehtoisesti käyttää vapaa-aikansa kotitöissä.

Naisille ei näytä olevan kovin tärkeätä se, että mies pitää tiukasti huolta ulkonäöstään. 75 prosenttia vastasi, että heidän ihannemiehensä ei osta shampoota ja hoitoainetta kampaamosta vaan läheisestä ruokakaupasta samalla kun käy tekemässä muut ostokset. 61 prosenttia naisista haluaa ihannemiehelleen karheat, töitä tekevät kädet sileiden käsien sijaan. Vain 9 prosenttia vastaajista haluaa, että mies käy henkilökohtaisella kuntovalmentajalla.

Myös miehen rahankäyttö on tärkeää. 47 prosenttia kertoo ihannemiehen käyttävän rahaa elektronisiin laitteisiin kosmetiikan sijaan. Sen sijaan miesten shoppailuintoa naiset eivät katso hyvällä. Vain 10 prosenttia naisista haluaa miehen, joka käyttää vapaa-aikansa merkkivaatteiden ostamiseen.

Ja nyt tulee hyviä uutisia miehille näin jääkiekon MM-kisojen aikaan: Miesten ei kannata peitellä urheiluhulluuttaan. 41 prosenttia naisista pitää ihannemiestään urheiluhulluna.

Näyttää siis siltä, että naiset haluavat miesten miehen. Joten mies, tässä vielä pähkinänkuoressa, mitä sinulta vaaditaan:
- Olet luotettava
- Olet helppo
- Olet huumorintajuinen
- Et ole liian metroseksuaali
- Haluat tehdä vapaa-ajallasi kotitöitä
- Olet urheiluhullut
- Et käy vapaa-ajallasi shoppailemassa merkkivaatteita
- Et käy kuntovalmentajalla
- Ostat shampoosi ruokakaupasta
- Et hoida kovettuneita käsiäsi
- Käytät rahasi elektroniikkaan etkä kosmetiikkaan

Lähde: Marriage Partner

Kilpailut

Uusimmat