Varo deittisivustoja – näistä asioista ihmiset valehtelevat netissä!

18.05.2012 14:45 - Eeva Rajala

Rakkauden löytäminen ei ole aina helppoa. Amerikkalaislehden mukaan deittisivustoita rakkauden hakeminen saattaa olla mahdotonta, sillä ihmiset valehtelevat sivuilla paljon.

Vice-lehden mukaan jokainen ihminen valehtelee deittisivuston profiilissaan. Ei siis ole mikään ihme, jos ihastumisen ja ensitapaamisen aikana huomaa, ettei kyseessä olekaan unelmien mies tai nainen. Alla olevista asioista ihmiset valehtelevat netissä eniten:

1) Valokuvat
Vice-lehden mukaan jokaisen deittisivustolle rekisteröityneen profiilikuva on valetta. On keinoja saada vale selville. Esimerkiksi jos mies on ladannut itsestään profiilikuvan hattu päässä tai kuvassa päälakea ei näy, tarkoittaa se sitä, että mies on kaljuuntumassa. Kuvat, missä henkilöllä on todella vanhanaikaiset vaatteet yllä, tarkoittavat sitä, että kyseinen henkilö on nykyään melko vanha. Passikuvamainen valokuva naisesta kertoo siitä, että nainen ei välttämättä ole täysin tyytyväinen vartaloonsa. Kaikki haluavat näyttää parhaalta mahdolliselta nettikuvissa. Kannattaa kuitenkin luottaa niin "pahimman" näköisiin kuviin, sillä ne ovat aitoja ja oikeita.

2) Musiikki
Enenevässä määrin ihmiset kuvittelevat, että ihmiset valitsevat kumppania musiikkimaun perusteella. Tämän takia suurin osa ihmisistä listaa sekalaisia artisteja lempiartistiensa joukkoon profiilissaan. Vice-lehden mukaan ainoat jazzia rakastavat ihmiset ovat vanhoja, mustia miehiä. Ei myöskään ole mahdollista, että joku ihminen pitää kaikista tämän hetken kovimmista bändeistä.

3) Paino
Jotkut deittisivustot vaativat, että rekisteröityneet ilmoittavat myös painonsa profiilissaan. Joilla sivustoilla voi vain valita esimerkiksi vaihtoehdoista "hoikka" tai "täyteläinen". Miehillä voi yleensä lukea profiilissaan "atleettinen", vaikka totuus on täysin päinvastainen. Vice-lehden mukaan kannattaa myös asennoitua varauksella naisiin, jotka valitsevat profiilistaan "hoikka", mutteivät ole valmiita lataamaan vartalostaan kuvia.

4) Mielenkiinnon kohteet
Kaikki eivät voi pitää museoissa käynnistä, joten jos profiilissa hehkutaan museoita, henkilö valehtelee. Kun ihminen sanoo rakastavansa museoissa käyntiä, se on samanlainen ilmaisu kuin, että joku rakastaa joulua, sillä kumpikin tulee ajankohtaiseksi kerran vuodessa.

5) Pituus
Miehet yleensä valehtelevat pituutensa deittiprofiilissa, ja yleensä pituus valehdellaan yläkanttiin. Vice-lehden mukaan jokainen miehen pituudesta kannattaa siis vähentää aina viisi senttiä, niin päätyy oikeaan pituuteen. Naiset valehtelevat myös usein pituutensa, alakanttiin. Monikaan nainen ei halua olla miestä pitempi.

6) "Etsin vain ystävää"
Jos profiilissa lukee, että henkilö etsii vain ystävää deittisivustolla, hän valehtelee. Ei kukaan etsi pelkästään ystävää. Ystäviä löytyy, kun alkaa harrastaa joukkueurheilua tai hankkii koiran. Deittisivuilta löytyy seksipartnereita tai pysyviä kumppaneita.

Lähde: Vice

Kilpailut

Uusimmat