Näistä merkeistä tunnistat epävarman miehen

08.06.2012 18:15 - Senni Loikala

Jopa machomies tuntee itsensä välillä epävarmaksi, mutta missä vaiheessa itseluottamuksen puute alkaa häiritä suhdetta?  

Naiset pitävät lähes poikkeuksetta miehistä, jotka kulkevat pää pystyssä ja tuntevat omat vahvuudet kuin heikkoudetkin. Näistä merkeistä tunnistat tapauksen, jossa miehen epävarmuus voi saada suhteen kompastumaan ennen kuin se on kunnolla kerennyt alkamaankaan:

"Olet niin ihana, en ole ansainnut sinua." Jos siippasi väittää, että olet liian hyvä hänelle, osoittaa se silkkaa epävarmuutta. Sisimmissään mies pelkää, että livistät aidan toiselle puolelle, missä ruoho on vihreämpää. 

"Mistä puhuitte ystäviesi kanssa?" Kun mies tiedustelee, mitä teitte ja mistä puhuitte kavereidesi tai vanhempiesi kanssa, on syytä huolestua. Tällaisten keskusteluiden pitäisi tapahtua omasta tahdostasi normaalin jutustelun yhteydessä.

"Onko naapurilla suuremmat hauikset kuin minulla?" Jos hän alituisesti vertailee itseään toisiin miehiin - olivatpa nämä hänen pelikavereitaan, sukulaisia tai julkkiksia, kielii se hänen epävarmuudestaan.

"Ei se kuitenkaan onnistu." Tällä kaverilla saattaa olla lahjoja, mutta hän itse estää unelmiaan toteutumasta. Vaikka mies ei luota omiin vahvuuksiinsa, ei se tarkoita, että hän työskentelisi pikaruokalassa lopun ikäänsä. Moni kuitenkin haluaa kumppanin, joka ei pessimistisyydellään ala latistamaan uskoa myös omaan itseensä. 

"Äiti varoitti minua pettymästä." Mies uskoo joka sanan, kun hänen kaverinsa tai perheensä vähättelevät häntä. Itsevarma mies valitsee seuransa ja keskittyy ihmisiin, jotka osaavat myös kannustaa ja kehua.

Lähde: Hello Beautiful

Kilpailut

Uusimmat