Seksiä takaapäin? - Näin tuot suosikkiasentoon uutta kipinää

05.08.2012 11:15 - Mikko Räsänen

Seksi takaapäin eli niin sanottu doggy style on monen pariskunnan suosikkiasento seksin harrastamiseen. Amerikkalainen seksineuvontasivusto listasi viisi ohjetta, jolla tuota asentoa voi parantaa entisestään.

Seksiasentojen määrää rajoittaa vain mielikuvitus. Yksi suosituimmista on vuodesta toiseen doggy style eli seksi takaapäin. Amerikkalainen seksineuvontasivusto Ask Dan And Jennifer antaa viisi vinkkiä, jolla tuota asentoa voi virittää entistä nautinnollisemmaksi.

1. Peppu pystyyn

Monet naiset saavat yhdynnässä orgasmin helpoiten juuri silloin, kun käytetään takaapäin-asentoa. Asennosta tulee tehokkain silloin, kun nainen painaa ylävartalonsa alas ja nostaa peppunsa pystyyn niin, että hänen selkänsä taipuu kaarelle. Noin toimimalla yhdyntä stimuloi G-pistettä normaalia enemmän ja miehen on helppo täydentää nautintoa hyväilemällä klitorista käsin.

2. Tee se kylpyammeessa

Doggy stylen siirtäminen makuuhuoneesta kylpyammeseen avaa uusia mahdollisuuksia. Erityisesti silloin jos esileikki on alkanut yhteisellä kylvyllä, ei ole mitään syytä siirtyä jatkamaan makuuhuoneen puolelle, sillä amme tarjoaa mahdollisuuden virkistävään vaihteluun. Jättäkää amme puolilleen lämmintä vettä. Nainen menee kontalleen mahdollisimman lähelle hanaa, että miehelle jää taakse liikkumatilaa. Yhdynnän aikana mies voi stimuloida naista laittamalla käsisuihkun suihkuttamaan lämmintä vettä ja suuntaamalla suihkun naisen klitorikseen.

3. Jalkapuristin

Vaikka useimmissa takaapäin-asennossa naisen pitää olla kontallaan doggy style -asennossa, niin tässä ei. Jos nainen pitää lähetyssaarnaaja-asennosta, voi tämä olla erityisen mieluisa asento hänelle. Nainen käy sängylle makaamaan mahallaan ja mies työntyy yhdyntään takaapäin. Kun mies on kokonaan naisen sisällä, nainen puristaa jalkansa yhteen ja laittaa nilkkansa ristiin toistensa päälle.

Asennolla on monta etua. Ensinnäkin se pakottaa partnerit olemaan painautuneina toisiaan vasten, mistä monet naiset pitävät. Tässä asennossa nainen voi myös lisätä omaa ja partnerinsa nautintoa jännittämällä lantionpohjan lihaksiaan samassa rytmissä miehen työntöjen kanssa. Jos miehellä on ongelmana se, että hän laukeaa liian aikaisin, voi tässä asennossa hidastaa tahtia nini, että yhdynnän kesto kasvaa.

4. Nainen määrää tahdin

Monelle naiselle seksissä on erityisen kiihottavaa se, että he saavat täyden kontrollin asioihin. Tässä asennossa se tapahtuu, sillä miehen tehtävänä on vain istua sängyllä jalat suorana edessään. Nainen asettuu kontalleen kasvot poispäin miehestä ja laskee lantiotaan sen verran, että mies työntyy häneen. Sen jälkeen nainen saa liikkua siinä rytmissä ja siinä kulmassa, mikä hänestä parhaalta tuntuu. Mies taas istuu paikoillaan ja keskittyy nauttimaan näkymistä.

5. Toinen jalka ylös

Vaikka tämä asento on listan viimeisenä, ei sitä kannata ohittaa olankohautuksella. Monien naisten mielestä tämä on nimittäin kaikkein nautinnollisin, joten sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tässä asennossa nainen asettuu kontalleen kuten perinteisessä takaapäin-yhdynnässä. Hän kuitenkin nostaa toisen jalkansa ylös sivulle. Koska asennon pitäminen pitkään on raskas, kannattaa miehen asettaa naisen jalkojen alle tyynyjä tai muuta pehmeää tuomaan kaivattua tukea.

Tässä asennossa mies ei saa työntyä naiseen suoraan, vaan hänen täytyy tulla hieman sivusuunnassa. Hänen täytyy myös työntyä todella hitaasti ja aivan pohjaan asti niin, että hänen kiveksensä osuvat naisen intiimialueelle. Sen jälkeen mies vetäytyy ulos yhtä hitaasti ja toistaa saman. Tahtia voi nostaa vähitellen, mutta täytyy kuitenkin muistaa, että tämä tekniikan täytyy kuitenkin perustua rauhallisiin pitkiin työntöihin. Näin syvä penetraatio tästä asennosta lisää todennäköisyyttä siihen, että yhdyntä stimuloi sekä g-pistettä että klitorista.

Lähde: Ask Dan And Jennifer

Kilpailut

Uusimmat