6 asiaa, jotka jokaisen miehen tulisi pitää mukanaan tavatessaan naisen!

31.08.2012 16:15 - Karoliina Kotala

Ensitapaamiset vastakkaisen sukupuolen kanssa voivat olla yhtä jännittäviä niin miehelle kuin naisellekin. Guyism-sivusto listasi 6 asiaa, jotka miehellä tulisi ehdottomasti olla mukanaan ensitreffeillä.

1. Minttupastillit. Mintun raikas hengitys ei ole koskaan huono asia, vaikka ensitapaaminen ei suudelmaan päättyisikään.

2. Käteistä rahaa. Vieläkään kaikissa paikoissa eivät pankkikortit käy, joten pidä varalta myös käteistä mukana. Sitäpaitsi jos jaatte ravintolalaskun, voit maksaa heti osuutesi treffikumppanillesi käteisellä.

3. Hyviä puheenaiheita. Ilman toimivia keskustelunaiheita ilta voi nopeasti kääntyä epämukavaksi. Pohdi siis valmiiksi puheenaiheita, jotka voisivat kiinnostaa ihastustasi.

4. Poistumisstrategia. Tällä ei tarkoiteta ainoastaan lähintä uloskäyntiä, vaan on kannattavaa myös miettiä valmiiksi tekosyitä nopealle poistumiselle.

5. Kondomeja. Toisinaan treffit voivat sujua niinkin hyvin, että jo ensimmäinen yhteinen ilta jatkuu ensimmäiseen yhteiseen yöhön.

6. Nokkeluutta ja tietoa. Naiset ovat heikkona miehiin, jotka ovat älykkäitä ja tilanteen tasalla. Nokkeluus on myös osoitus hyvästä huumorintajusta. Valmistaudu siis ensitreffeille kuin työpaikkahaastatteluun.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat