Näin mies oikeasti ajattelee avioliitosta

29.09.2012 18:15 - Rea Tallgren

Glamour-lehti on listannut ne asiat, jotka miestä avioliitossa mietityttävät.

Glamour-lehden mukaan miehet ajattelevat avioliitosta eri tavoin kuin naiset. Moni asia avioliiton satamaan astelemisessa huolestuttaa miehiä. Osa huolista on ymmärrettäviä - osa sen sijaan kuulostaa hieman naurettavilta. Mitä mieltä sinä olet, onko lehden listauksessa perää?

1. Aviolittoon asteleminen on iso juttu. Vaikka ihmiset yrittävät vakuutella miehille, ettei se muuta mitään, muuttaa se miehen mielestä kaiken.

2. Miehen pitää pysyä rinnallasi hyvässä ja pahassa eli kun masennut, kun olet kiukkuinen, kun et ymmärrä häntä ja kun nalkutat. Kaikki tuo pelottaa miestä - saatattehan parhaassa tapauksessa olla naimisissa vuosikymmeniä.

3. Avioliitto paljastaa miehelle, että hän todella on mies. Vaikka hän kuinka painottaisia feminiinisiä puoliaan, hän jää silti vaimolleen kakkoseksi. Pian hän huomaa, että ajoittaiset jalkapallomatsien seuraamiset ovat hänelle pakollisia, vaikkei hän aikaisemmin pitänyt sitä välttämättömänä. Hän myös kokee, että hänellä on oikeus saada silloin tällöin pelkkää seksiä ilman ylimääräistä hellyyttä ja keskustelua - onhan hän mies.

4. Mies alkaa pitää sinkkuystäviään outoina. Miehen elämä alkaa helposti pyöriä pelkän vaimon tai aviovelvollisuuksien ympärillä. Pian mies saattaa huomata, että hänellä ei ole enää mitään yhteistä naisia metsästävien sinkkuystäviensä kanssa.

5. Mies pelkää, että teidän elämästänne tulee tylsää. Hänen fantasiansa alkavat pyöriä muissa naisissa, mutta se ei todellakaan tarkoita, että hän pettäisi. Mies vaan viihdyttää itseään haaveilemalla vaihtelusta, johon hänellä ei enää ole mahdollisuutta.

Lue lisää miesten mielipiteitä avioliitosta tästä!

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat