Nainen, näin saat aina tahtosi läpi miesten kanssa!

20.11.2012 14:40 - Karoliina Kotala

Naisilla on konstinsa saada miehet toimimaan tahtonsa mukaan, mutta aina se ei ole helppoa. Cosmopolitan-sivusto listasi keinoja, joiden avulla naisen on mahdollista saada mies kuin mies yhteistyöhalukkaaksi.

1. Kun haluat miehen vievän sinut katsomaan hömppäelokuvaa...
Kerro sen olevan reilua, sillä seuraavalla kerralla lähdet mielelläsi katsomaan hänen valitsemansa elokuvan. Jos taas tiedät, että luvassa on kaikkien aikojen ällöromanttisin elokuva, katso se mieluummin tyttöystäviesi kanssa ja säästä miehesi hermoja.

2. Asentamaan teknisen vempaimen...
Miehistä on ihanaa olla se "miesten mies", joka osaa hoitaa asian kuin asian. Silti mieskään ei ilostu avuttomasta naisesta, joten tee selväksi että yritit ensin itse hoitaa asennuksen, mutta koska et onnistunut siinä, käännyit hänen puoleensa.

3. Antamaan sinulle kyydin lentokentälle...
Lupaa käyttää rahat, jotka säästit taksimatkassa viemällä hänet oluelle kunhan ehdit reissustasi takaisin.

4. Tulemaan aveciksesi häihin...
Miehet tietävät, että vieraan ihmisen häät voivat olla yllä tylsät kuin shoppailureissut, joten älä yritä huijata miestä mukaan. Kerro keitä hänen tuttujaan on mahdollisesti paikalla ja kerro tapahtuman olevan sinulle tärkeä.

5. Tapaamaan vanhempasi...
Miestä ei kannata houkutella tapaamaan vanhempia ensimmäistä kertaa liian aikaisin. Kunhan suhteenne on tarpeeksi vakava, tietää miehesikin ajankohdan olevan oikea. Älä kuitenkaan sano "Suhteemme on siinä pisteessä, että sinun on aika tavata isäni ja äitini", sillä se kuulostaa liian vakavalta. Pyydä yksinkertaisesti miestäsi mukaan päivälliselle vanhempiesi luokse.

6. Lähtemään ystäväsi bileisiin...
Mies voi vastustaa kyseisiä juhlia, siinä pelossa että joutuu seisoskelemaan yksin sinun pitäessä hauskaa ystäviesi kanssa. Lupaa siis miehellesi, että viivytte vain hetken ja jos hän tuntee olonsa ulkopuoliseksi, lähdette kotiin.

7. Ostamaan sinulle mahtavan joululahjan...
Miehet eivät tajua hienovaraisia vihjeitä, joten on siis turhaa jättää koruliikkeen esitettä näyttävästi keskelle keittiön pöytää. Sen sijaan ole suorempi, ja pidä huoli että miehesi on vierelläsi lukiessasi kysiestä esitettä. Käyttäydy kuin näkisit korun ensi kerran ja ihastele sitä hänelle ääneen näyttäen tarkkaan mitä korua tarkoitat. Mies on itsekin kiitollinen saamastaan avusta, sillä silloin hänen ei tarvitse pelätä, ettei joululahjasi olekaan mieluinen.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat