5 seikkaa, jotka määrittävät kuinka viehättävä olet

02.01.2013 20:45 - Rea Tallgren

Viehätysvoima perustuu usein pelkän ulkonäön lisäksi lukuisiin muihinkin tekijöihin, kertoo Daily Mailin haastattelema seksi- ja kehonkieliasiantuntija Tracey Cox.

Trace Coxin mukaan allalistatut seikat vaikuttavat paljon siihen, kuinka viehättävänä ihmistä pidetään.

1. Kannatko paljon huolta siitä, miltä näytät? Viehättävät ihmiset miettivät usein ulkonäköään keskivertoa enemmän ja näkevät vaivaa sen eteen. Sen sijaan ihmiset, joita ulkonäköasiat huolettavat, eivät monesti pidä itseään yhtä viehättävinä kuin todellisuudessa ovat. Tämä saattaa johtua esimerkiksi siitä, että he vertaavat itseään huomattavasti paremmannäköisiin ihmisiin. 

2. Miltä eksäsi näyttää? Valitsemme usein kumppaniksemme alitajuisesti ihmisiä, jotka muistuttavat meitä itseämme, tai ovat niin kutsutusti samalla tasolla kanssamme. Mitä vanhemmaksi tulemme, sitä vähemmän merkitystä kumppanin ulkonäöllä on. Jos henkilö on rikas, hänen ulkonäöllään tuntuu olevan aina vain vähemmän merkitystä.

3. Onko sinulla kehittynyt tunneäly? Empaattisuus ja hyvät käytöstavat ovat paljon painavampia tekijöitä kuin ulkonäkö, ainakin pitkäaikaisempaa kumppania haettaessa.

4. Oletko huumorintajuinen? Mikäli sinulla on sana hallussa, on ulkonäkö usein toissijainen tekijä. Naisten naurattajat saavat usein naisen kuin naisen, ja myös miesten on helpompi ihastua naiseen, joka nauraa heidän vitseilleen ja osaa itsekin murjaista niitä.

5. Minkä ikäinen olet? Älä ajattele, että nuoremmat naiset saavat kaikki komeat ja mukavat miehet. Tutkimukset ovat osoittaneet, että miehet valitsevat usein naisen iästä huolimatta sen perusteella, ketä pitävät viehättävimpänä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat