Nainen, huomio: Miehen eleet paljastavat todelliset tunteet - tarkkaile näitä merkkejä!

17.01.2013 07:15 - Karoliina Kotala

Kehonkielen asiantuntijoiden mukaan viestimme vartalollamme puolet enemmän, kuin pelkillä sanoilla annamme ymmärtää. Erityisesti miesten sanotaan usein puhuvan vähemmän tunteistaan, joten naisen kannattaakin tarkkailla tiettyjä merkkejä.

Parisuhdeasiantuntija Laura Snyder listasi joukon eleitä, jotka kertovat miehen ajatusten olevan jossain muualla kuin kanssasi. Seuraavat merkit voivat jopa tarkoittaa hänen kiinnostuksensa lopahtaneen.

1. Löysä käsi.
Jos mies ei ota sinuun fyysistä kontaktia, kuten lujaa otetta kädestäsi, tarkoittaa se usein miehen haluavan pitää sinuun etäisyyttä. Jos mies välttää kädestä pitämistä ja fyysistä kontaktia erityisesti julkisilla paikoilla, voi olla, ettei hän halua julistaa yhdessäoloanne muille.

2. Etäinen halaus.
Kömpelö ja jäykkä halaus viestii epämukavuuden tunteita. Etäinen yhden käden halaus voi olla merkki siitä, että mies haluaa etäisyyttä suhteesta. Erityisen huono merkki on halauksen yhteydessä taputus selälle, sillä se on selvä viesti miehen epämukavasta olosta.

3. Suudelma ilman ajatusta.
Vaikka suudelmassa kaikki olisi teknisesti oikein, voi siitä pahimmillaan tuntea puuttuvan kaikki tunne ja ajatus. Erittäin huono merkki on, jos miehen katse harhailee suudelman aikana.


4. Harhaileva katse.
Rakastuneet jaksavat tuijottaa tunnetusti toisiaan silmiin loputtomiin, joten on huolestuttava merkki, jos mies välttelee katsettasi. tutkijat ovat myös todenneet ihmisen valehdellessa katseen kääntyvän useimmiten vasemmalle.

5. Pakenevat jalat.
Minne varpaat osoittavat, sinne sydän kaipaa. Ollessanne yhdessä ulkona, katso mihin suuntaan miehesi jalat osoittavat istuessanne. Jos jalat osoittavat sinuun, haluaa hän yhä seistä rinnallasi ja viihtyy seurassasi.

Lähde: Todays Waxx

Kilpailut

Uusimmat