'Isken varattuja miehiä - ja pelastan heidän avioliittonsa'

06.03.2013 17:15 - Heli Thoren

Brittiläinen Lee Romain on sinkku, mutta ei halua deittailla vapaita miehiä. Hänelle kelpaavat vain naimisissa olevat komistukset.

Lee Romain on jäänyt koukkuun naimisissa olevien miesten viettelemiseen. 44-vuotias brittinainen kertoo, että hän ei kaipaa elämäänsä mitään vakavaa, eikä missään nimessä vapaita miehiä. Nainen löytää naimisissa olevia komistuksia internetin deittipalvelusta.

Romain perustelee päätöstään sillä, että varatut miehet ovat jo hyvin vaimonsa kouluttamia: he osaavat käytöstavat, vievät hienoihin ravintoloihin, antavat lahjoja ja eivät halua sitoutua vakavammin.

- Naimisissa olevat miehet eivät juurikaan saa seksiä vaimoiltaan. Siksi he ovat kiitollisia ja hyvin innoissaan antamassa myös minulle nautintoa, Romain kuvailee.

Romain ei tunne huonoa omaatuntoa - päinvastoin. Nainen kertoo huomanneensa, että hän on jopa kohentanut varattujen miesten liittojen tilaa.

- Toiset miehistä ovat kertoneet, että minun ansiostani he palaavat kotiin onnellisempina vaimojensa luo. Yksi miehistä ei enää halunnut tavata minua, koska välit vaimon kanssa paranivat tapaamistemme jälkeen.

Vajaan kolmen vuoden aikana Romain on tapaillut seitsemää eri varattua miestä. Parhaillaan hän tapailee 50-vuotiasta, niinikään naimisissa olevaa miestä.

- Internet on tehnyt pettämisestä hyvin helppoa. Minun tapaamani miehet eivät ole mitään lieroja, vaan tavallisia kunnollisia miehiä. He eivät saa tarpeeksi seksiä kotona ja haluavat avioliittonsa rinnalle suhteen, jossa saa uskomattoman hyvää seksiä kauniin naisen kanssa, Romain toteaa.

Lue koko artikkeli täältä!

Lähde: The Sun -lehti

Kilpailut

Uusimmat