Asiantuntija neuvoo: Viisi helppoa vinkkiä onnistuneille ekoille treffeille

20.04.2013 15:15 - Katariina Näreaho

Kuinka hoidetaan ensitreffit kunnialla loppuun, jotta mahdollisuus päästä toisille ei jäisi pelkäksi haaveeksi? Tässä viisi yksinkertaista vinkkiä, jotka kannattaa laittaa korvan taakse.

Ihmissuhde-ekspertti Matthew Husseyllä on antaa helpot vinkit ensimmäisille treffeille.

- Ensinnäkin, liika valmistautuminen saa sinut vain itse-tietoiseksi ja epämukavaksi. Joskus on hyvä mennä paikanpäälle vaikka suoraan töistä. Näin olet paljon rennompi, etkä mieti liikaa ulkonäköäsi, Hussey neuvoo.

Kun pääset tapaamispaikallenne, ota häneen kontakti välittömästi. Kosketa hänen olkapäätään, hipaise käsivartta tai tervehdi poskisuudelmalla. Pieni fyysinen kontakti osoittaa, että olet oikeasti kiinnostunut hänestä, eikä kyseessä ole pelkkä "työpalaveri" tai kaverin kanssa kahvittelu. Älä ole kuitenkaan liian päällekäyvä.

- Ja kun asetutte pöydän ääreen, vältä perinteistä vastakkaiselle puolelle istumista. Mene sen sijaan hänen viereensä, sillä tästä tulee välittömästi paljon intiimimpi tunnelma.

Kertoessasi itsestäsi, älä yritä liikaa miellyttää miestä. Ole rehellinen ja sano asiat niin kuin ne ovat. Kerro hänelle rohkeasti kiinnostuksen kohteistasi ja luonteestasi. Anna selkeä kuva itsestäsi.

Entä sitten laskun maksaminen? kumpi sen hoitaa? Kun lasku tulee pöytään, osoita halua maksaa se. Näin olet kohtelias, etkä pidä miehen rahapussia itsestäänselvyytenä. Tämän jälkeen mies yleensä tarjoutuu maksamaan laskun kokonaan, jonka jälkeen voit kiittää häntä kohteliaasti ja sanoa tarjoavasi seuraavat drinksut.

Lähde: Yahoo!

Kilpailut

Uusimmat