Mies, näin teet vaikutuksen ihastukseesi - 10 helppoa ohjetta

28.04.2013 12:45 - Reija Saarinen

Tutkimusten mukaan naiset kiinnittävät miehissä huomioita tiettyihin asioihin. Tässä muutamia vinkkejä, joilla teet vaikutuksen ihastukseesi.  

1. Poista ylimääräinen ihokarvoitus

Tutkimus, jossa tutkittiin naisten mieltymyksiä miesten ulkoisiin piirteisiin, osoittaa, että naisia miellyttävät miehet, joilla on vähän ihokarvoitusta. Näyttääksesi paremmalta ennen tärkeitä treffejä siisti karvoitustasi.

2. Näytä hiukan ylpeältä (jos etsit yhden yön seuraa)

Erään tutkimuksen mukaan hiukan ylpeä mies on potentiaalinen yhden illan kohde naisille. Naiset tunsivat vetoa hieman ylpeän oloiseen mieheen herkemmin kuin nauravaan. Jos siis etsit yhden illan juttua kannattaa sinun ottaa kasvoillesi vakava ja hieman ylpeä ilme.

3. Hymyile (jos etsit parisuhdetta)

Evoluutiopsykologien mukaan miehen lämmin ilme luo vaikutelman tutustumisen arvoisesta ihmisestä. Miesten jotka etsivät pitkää parisuhdetta kannattaa tähdätä siihen, että he näyttävät olevansa mukavia miehiä. Nopein tapa todistaa, että näytät hyvältä hääkuvissa, on hymyillä.

4. Käytä kenkiä joissa on hieman korkoa

Naiset pitävät itseään pidemmisttä miehistä. Tämä tutkimustulos ei tarkoita sitä, että sinun tulisi olla koripalloilija herättääksesi naisen huomion, mutta saatat päästä treffeille varmemmin, jos etsit hiukan itseäsi lyhyempiä naisia. Voit myös antaa itsellesi hiukan lisäpituutta kengillä, joissa on hieman korkoa.

5. Seiso suorassa

Ei liene yllätys, että naiset pitävät ryhdikkäistä miehistä. Hyvä ryhti saa sinut näyttämään pidemmältä, mutta myös antaa sinusta itsevarman ja avoimen kuvan.

6. Luo maskuliinen leuka

Naiset pitävät jykevästä leukalinjasta. Tutkijoiden mukaan korkeat testosteronitasot luovat maskuliiniset kasvonpiirteet, joten tällaiset piirteet omaava miehellä saattaa olla hyvä immuunijärjestelmä, ja geneettisestä näkökulmasta hän on hyvä saalis. Pienileukainen mies voi hyödyntää partaa luodakseen itselleen maskuliinisemman leuan. Eritoten parta, joka peittää leukalinjan, saa leuan näyttämään miehekkäämmältä.

7. Huijaa kasvot symmetrisiksi

Monien eri tutkimusten mukaan naiset pitävät symmetrisiä kasvoja kaikista viehättävimpinä. Symmetriset kasvot antavat naisille kuvan siitä, että mies on terve ja siitä syystä hyvä saalis. Parrattomien miesten kannattaa pitää huolta siitä, että eivät jätä laikkuja karvoista. Miesten, joilla on viikset tai parta, kannattaa kokeilla erilaisia tyylejä varmistuakseen siitä mikä tyyli tasapainottaa heidän kasvojaan parhaiten.

8. Käytä vaatteita joilla luot v-muodon

Ylhäältä leveä ja alhaata kapea on muoto, jota naiset miehessä ihannoivat.  Antaaksesi vaikutelman leveämmistä hartioista, investoi muutamaan hyvin istuvaan bleiseriin.

9. Älä laita liikaa hajusteita

Tuoksusi vaikuttaa suuresti siihen pitääkö nainen sinua viehättävänä vai ei. Tutkijoiden mukaan naiset käyttävät tietämättään hajuaistiaan kumppaniaan etsiessään.  Älä siis peitä luonnollista tuoksuasi.

10. Kuntoile

Jos pidät itseäsi pelimiehenä tai haluta tulla sellaiseksi kannattaa vietää enemmän aikaa kuntosalilla. On nimittäin todistettu, että naiset jotka haluavat pientä flirttiä arvostavat lihaksikasta miestä. Muista kuitenkin, että et vedä harjoittelua överiksi. Tutkimukset osoittavat, että naiset eivät innostu liian pumpatuista miehistä.

Lähde: news.com.au

Kilpailut

Uusimmat