Onko sydämesi särkynyt? Viisi neuvoa joilla voit selviytyä erosta helpommin

06.05.2013 23:15 - Reija Saarinen

Parisuhteen päättyminen ei ole koskaan helppoa. Särkynyttä sydäntä voi kuitekin hoitaa muutamalla pienellä teolla.  

Ihmissuhdeasiantuntija Sam Owen on listannut viisi neuvoa, joiden avulla jokainen voi selviytyä erosta helpommin.

1. Kuuntele musiikkia ja tanssi

Tanssi on loistava tapa saada endorfiinit hyrräämään. Tanssin jälkeen tunnet olosi huomattavasti paremmaksi. Valitse tanssittavaksi musiikkia joka kohottaa mielialaasi, saa sinut innostuneeksi ja saa sinut ajattelemaan positiivisia asioita.

2. Kuumenna kahvipannu

Seurusteluhetki rakkaiden ystävien kanssa kahvikupposen äärellä auttaa sinua käymään tunteitasi läpi ja antaa sinulle tarvitsemaasi nostetta.

3. Tee jotain uutta

Tee jotain rutiineistasi poikkeavaa. Uusien asioiden tekeminen saa sinut innostumaan ja poistumaan omalta mukavuusalueeltasi. Ei ole mitään mikä voittaisi sen tunteen jonka saat, kun saavutat jotain uutta. Tämä antaa sinulle kaipaamaasi itseluottamusta.

4. Ole tunteikas

Anna itsellesi lupa tuntea kaikki ne tunteet joita ero sinussa herättää. Voit myös purkaa tunteesi sanoiksi. Tutkimukset osoittavat, että tunteiden ilmaiseminen sanoin auttaa pääsemään eroon negatiivisista tunteista.

5. Laita itsesi kauniiksi

Kun panostat ulkonäköösi tunnet olosi paremmaksi myös sisäisesti. Pidä huoli siitä, että tunnet itsesi viehättäväksi ja itsevarmaksi. Näin erosta toipuminen on huomattavasti helpompaa.

 Lähde: femalefirst

Suosittelemme

Uusimmat