Viesti pizzalaatikon kannessa - katso galleria mielikuvituksellisimmista erokirjeistä!

07.05.2013 21:15 - Reetta Haverinen

Jotkut yrittävät ottaa eroviestin laatimisenkin huumorin kannalta. Katso erikoisimmat erokirjeet, jotka ovat taatusti saaneet lukijansa hämmennyksestä sekaisin.  

Parisuhteen päättäminen ei ole koskaan helppoa. Kaikkein fiksuinta on luultavasti kertoa raskaasta päätöksestä kasvotusten. Kaikki eivät kuitenkaan koe, että toisen jättäminen kahvilassa tai puistonpenkillä on se itselle sopivin vaihtoehto.

Brittilehti Daily Mail kokosi galleriaksi kaikkein hauskimmat eroviestit, jotka on laadittu mitä innovatiivisimmilla tavoilla. Brittilehti on koonnut erokirjeitä monilta eri nettisivustoilta ja koostanut niistä hauskan kuvakylläisen eroartikkelin.

Kuvista huomaa, että jotkut ovat todellakin käyttäneet mielikuvitustaan erokirjettä laatiessaan. Esimerkiksi yksi viesteistä on raapustettu pizzalaatikon kanteen. Yllätys on voinut olla melkoinen, kun laatikko on avattu ja kannesta on paljastunut tyly viesti kumppanilta. Pizzan tarkoitus on ollut luultavasti helpottaa kumppanin erotuskaa, koska laatikossa oli myös teksti: '' Käy kimppuun!''.

Eräs hiiltynyt vaimo taas päätti jättää miehensä valtavalla tienvarsimainoksella. Valtavassa mainosplakaatissa nainen kertoo, että tietää kaiken miehen salasuhteesta ja hakee pian avioeroa. Mainoksen alareunaan nainen on vielä maininnut, että rahoitti mainoksen pariskunnan yhteiseltä pankkitililtä.

Katso erikoiset eroviestit täältä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat