''Miehet haluavat seksiä aina'' - 5 yleisintä harhaluuloa joita naisilla on miehistä

23.05.2013 18:45 - Reija Saarinen

Seksiasiantuntija Tracey Cox paljastaa viisi yleisintä seksiin liittyvää harhaluuloa joita naisilla on miehistä.

Naiset pitävät usein miehiä tunteettomina panokoneina, joiden alapää toimii täysin irrallaan aivoista. Näin ei kuitenkaan ole - ainakaan ole.

Mies on aina valmis seksiin

Jos puhutaan teinipojasta joka on juuri päässyt tyttöystävänsä kanssa petipuuhiin, pitää väite suurelta osin paikkaansa. Mutta silloin kun mies on parikymppinen tai vanhempi, alkavat muutkin elämän osa-alueet tulla entistä tärkeämmiksi.

Työ, stressi, paine ja laskut ovat asioita, jotka todellakin saavat hänet ajattelemaan muutakin kuin seksiä päivät pitkät. Mies ei ole vibraattori, eikä siis voida olettaa, että mies on aina valmiina.

Seksi on ohi silloin kun mies on valmis

Mies saattaa olla hetken poissa pelistä orgasminsa jälkeen, mutta hänen kätensä toimivat kuitenkin vallan mainiosti. Nainen voikin hyvillä mielin pyytää miestä avustamaan naista saavuttamaan orgasmin.

Seksi on miehelle vain seksiä

Seksi on miehelle myös antamista. Se on myös miehelle tapa saada tuntemaan itsensä halutuksi, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Monet miehet ovat usein huonoja ilmaisemaan tunteinaan sanallisesti, tästä syystä seksi on miehille oiva keino näyttää naiselle tunteensa. Myös miehelle seksi on tapa päästä lähelle kumppania. Jos mies haluaa sanoa rakastan sinua, hän saattaa usein ehdottaa seksiä.

Myös miehille torjutuksi tuleminen on kova pala. Miehelle seksistä kieltäytyminen tarkoittaa sitä, että et halua häntä. Naisen kannattaakin siis selventää, että hän kieltäytyy seksitä, ei hellyydestä.

Miehen tulisi tietää mitä nainen haluaa

Jopa Einsteinille olisi hankalaa selvittää naisen seksuaalista koneistoa, se on nimittäin todella monimutkainen. Jos nainen ei kerro miehelle millaisesta kosketuksesta pitää, ei mies voi sitä todellakaan tietää. Omista mieltymyksistään kannattaa siis kertoa. Silloin takaa sen, että seksi on miellyttävää molemmille.

Jotain on pielessä silloin kun mies haluaa kokeilla jotain uutta

Todella monet naiset tulevat vainoharhaisiksi silloin, kun heidän kumppaninsa ehdottaa jotain uutta makuuhuoneen puolella. Uusien kikkojen ja asentojen kokeilussa ei kuitenkaan ole mitään vikaa. On aivan selvää, että jokainen kaipaa vaihtelua silloin tällöin. Omien toiveiden esittäminen ei tarkoita, että miehellä on vispilänkauppaa jossain muualla.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat