Uusi suomalainen deittipalvelu Audrey lupaa: Ei valeprofiileja

17.06.2013 18:15 - Reetta Haverinen

Monet vierastavat nettideittailua peläten, että ruudun toiselta puolelta paljastuu toisenlainen henkilö kuin keskusteluketju tai profiili on antanut ymmärtää. Joskus treffit saattavatkin tuoda tullessaan yllätyksiä.

Nyt kaikki ne, jotka ovat ennen arastelleet treffiprofiilin luomista, voivat kuitenkin vapain mielin astua mukaan nettideittailun ihmeelliseen maailmaan. Suomalaisen naiskaksikon, Tuija Riekkisen ja Tiina Laihon, perustama deittisivusto Audrey on ensimmäinen laatuaan. Palveluun rekisteröidytään Facebookin kautta, joten valeprofiilin luominen on lähes mahdotonta.

Naiset kertovat saaneensa idean uudenlaisen deittisivuston perustamiseen, koska olivat itse turhautuneet käyttämiinsä deittipalveluihin.

- Halusimme luoda yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen deittipalvelun, johon voi luottaa täysin, naiset kertovat Audreyn verkkosivuilla.

Audreyta voi kokeilla neljän viikon ajan ilmaiseksi, jonka jälkeen jäseneksi voi rekisteröityä 0,99 eurolla. Premium-jäsenyydellä, jonka hinta on 15,99 euroa kuukaudessa, käyttäjän on mahdollisuus lunastaa itselleen palveluun kuuluvia lisäominaisuuksia.

Audrey kertoo kunnioittavansa ihmisten yksityisyyttä. Käyttäjät näkevät muiden seuraa etsivien etunimen, Facebook-profiilikuvan sekä valikoiman otoksia, jota käyttäjä tahtoo jakaa muiden käyttäjien kanssa. Profiili on myös helposti poistettavissa, jos palvelu ei jostain syystä sattuisi käyttäjää miellyttämään.

Tutustu Audery-deittipalveluun täällä.

Kilpailut

Uusimmat