IL: Naisten salaisimmat seksihaaveet julki: Alistamista, kimppakivaa ja vanhempia miehiä

05.07.2013 09:15 - Rea Tallgren

Iltalehti kertoo niistä naisten seksihaaveista, joista naiset eivät itse uskalla puhua.

Seksifantasiat mielletään todella yksityisiksi. Monesti fantasiat ovat pervoja tai sisältävät kiellettyjä elementtejä, joten niistä ei ole helppo puhua. Iltalehden haastattelema eristyistason seksuaaliterapeutti Sari Mäki Suomen RFSU:lta kertoo Iltalehdelle kuitenkin, että omia fantasioitaan ei kannata hävetä, sillä mielessään jokainen saa tehdä mitä haluaa.

- Fantasia ei tarkoita sitä, että on toteuttamassa asiaa tosielämässä tai että edes haluaisi sen todella toteutuvan. Siksi kaikki fantasiat ovat normaaleja, Mäki korostaa.

Hänen mukaansa fantasiat usein muovautuvat erilaisiksi elämän varrella. Teininä fantasioidaan monesti omista ystävistä tai idoleista. Vanhempana fantasiat monesti muuttuvat.

Seksin aikana on Mäen mukaan normaalia fantasioida jostakin toisesta kuin kumppanistaan. Fantasioiminen saattaa olla tapa kumota kiihottumista häiritseviä tunteita ja uskomuksia.

- Fantasiat siis toimivat myös ihmisen seksuaalisuutta eheyttävinä ja parantavina työvälineinä, joista on apua esimerkiksi seksuaalisen haluttomuuden ja orgasmivaikeuksien hoidossa, Mäki sanoo.

Iltalehdelle fantasiansa jakaneet naiset kertovat haaveilevansa muun muassa kimppakivasta useamman, kuin kolmen miehen kanssa, alistamisesta ja lievästä väkivallasta. Eräs haaveilee miehensä veljestä, toinen taas siitä, että saisi katsella miehensä harrastavan seksiä toisen naisen kanssa. Yksi vastaaja haaveilee olevansa vanki, jonka vartijat ottavat salaa joka yö, toinen haluaa vanhempaa miestä.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat