Sokkotreffit tiedossa - miten välttää katastrofi?

14.07.2013 18:15 - Laura Sulkava

Sokkotreffien ei tarvitse olla katastrofi.

Sokkotreffien onnistumiseen liittyy paljon oikea asenne. Seuraavilla vinkeillä mahdollistat hauskan tapaamisen.

1. Unohda odotukset

Vaikka treffit järjestänyt ystäväsi hehkuttaisi partneria, kannattaa muistaa sen olevan hänen mielipiteensä. Odotuksilla luot paineen, jolloin pienikin poikkeama pilaa helposti fiiliksesi. Entä, jos deittisi ei näytäkään Brad Pittiltä? Odottamalla uuden ihmisen tapaamista ei todennäköisesti voi mennä kovin paljon vikaan.

2. Kysele lisätietoa kaveriltasi

Valmistaudu siten, että tiedät mahdollisimman paljon treffikumppanistasi. Kun tiedät toisesta, sinulle tulee jonkilainen kuva henkilöstä ja keksit varmasti puheenaiheita etenkin sinuakin kiinnostavista jutuista.

3. Älä poistu sanomatta mitään

Miltä sinusta tuntuisi, jos treffikumppanisi lähtisi pois sinut nähdessään? Ole kohtelias, vaikka toinen ei olisikaan se mitä etsit. Kannoilla kääntyminen olisi todella noloa sinulle ja treffillesi, mutta myös tapaamisen järjestäjälle. Voit unohtaa odotukset kuumasta suhteesta ja kääntää tilanteen kaverikahveiksi.

4. Pidä hauskaa

Kun olet vaivautunut paikan päälle, voit yhtä hyvin ottaa tilanteesta kaiken irti ja pitää hauskaa. Hyvällä asenteella jännittävä tilanne muuttuu rennoksi ja saat toisesta parhat puolet esiin.

Jos tilanne on tukala ja suunta on kohti huonompaa, yritä lopettaa treffit mahdollisimman pian olematta kuitenkaan epäkohtelias.

5. Ole varovainen

Vaikka kaverisi olisi järjestänyt treffit, ole varovainen siitä, minkälaista informaatiota jaat. Et tunne ihmistä, vaan olet ainoastaan kuullut kaverisi kertomuksen.

Turvallisuus ennen kaikkea ja toinen kannattaa kutsua luokse vasta, kun tutustuminen on päässyt kunnolla vauhtiin.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat