Miksi miehet pelkäävät sitoutumista? Katso kolme yleisintä syytä

31.07.2013 19:15 - Reija Saarinen

Naiset tuskastuvat usein siihen, että mies haluaa edetä suhteessa huomattavasti hitaammin.  Tähän hitailuun on syynsä. 

Sitoutuminen saattaa pelottaa sekä miehiä että naisia. Miesten sitoutumiskammo tuntuu kuitenkin olevan hieman yleisempää. Miesten pelolle on olemassa syynsä. Lue alta kolme yleisintä pelkoa ja ymmärrät miehiä paremmin. 

1. Vapauden puute

Monet miehet ovat luonnostaan itsenäisiä. He pitävät siitä, että he voivat päättää omasta elämästään. Miehet myös usein haluavat vältellä suunnitelmia, he mieluummin toimivat silloin kun siltä tuntuu. Pelko siitä, että illanvietot poikien kanssa ovat mennyttä elämää, saa miehen helposti perääntymään. 

2. Sama seksikumppani loppuelämän ajan 

Kun mies siirtyy parisuhteeseen tarkoittaa se sitä, että hänen tulee jättää naisseikkailut sikseen. Vaikka omaa kumppania pitäisikin viehättävänä ja seksiksin sujuisi, saattaa ajatus samasta seksikumppanista loppuelämän ajan tuskastuttaa. 

3. Todellisen luonteen paljastuminen 

Odotukset satumaisen ihanasta avioliitosta saattavat ahdistaa miestä. Monet miehet pelkäävätkin, että useimmat naiset paljastavat todellisen luonteensa vasta silloin, kun papin aamen on sanottu. Tällöin suhteesta pakeneminen on huomattavasti vaikeampaa. 

Lähde: How to fix a relatiosnhip

Kilpailut

Uusimmat