Deittivinkit 1930-luvulta pätevät edelleen - lue ja ota oppia

30.08.2013 12:15 - Reija Saarinen

Vuonna 1938 julkaistu deittiopas sisältää vinkkejä, jotka pätevät yhä edelleen. 

Aivan kaikkia deittioppaan neuvoja ei ehkä voi enää tähän päivään soveltaa, mutta tässä kolme neuvoa, jotka pätevät vielä nykyäänkin. 

1. Älä istu hankalissa asennoissa, äläkä näytä tylsistyneeltä vaikka olisitkin. Kehonkielen asiantuntijoiden mukaan tällainen käytös saattaa heijastua deittikumppaniin ja saa hänet tuntemaan olonsa vaivautuneeksi. Jos siis olet sitä mieltä, että treffit eivät suju suunnitelmien mukaan, ole kohtelias ja pohdi miltä sinusta tuntuisi, jos oma treffikumppanisi olisi sinua kohtaan tyly. Yritä siis nauttia tilanteesta parhaasi mukaan. 

2. Kunnioita treffiseuraasi, ja puhu asioista jotka kiinnostavat häntä. Kerää seuralaisestasi niin paljon tietoa kuin mahdollista, varsinkin, jos olet halukas toisille treffeille. Älä siis puhu vain itsestäsi vaan kysely myös seuralaiseltasi hänen elämästään. 

3. Älä ole liian tunteellinen. Itkeminen ja suurien tunteiden näyttäminen ei sovi treffeille, varsinkaan niille ensimmäisille. Ole kuitenkin avoin ja kerro rohkeasti omista tunteistasi. Kun molemmat kertovat avoimesti mitä haluavat, on molemmille selvää, mitä toinen ajattelee. Näin kummankaan ei tarvitse arvailla toisen tunteita ja kiinnostusta. 

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat