Nainen, haluatko kiinnittää miehen huomion? Viisi vinkkiä, joita kannattaa kokeilla

04.09.2013 20:45 - Reija Saarinen

Miehen huomion kiinnittäminen onnistuu hyvin muutamalla pienellä niksillä. 

 Alla viisi toimivaa vinkkiä miehen huomion herättämiseen. 

1. Hymyile

Hymy on paras asia, jonka nainen voi kasvoilleen laittaa. Nainen, joka on ei hymyile ei todellakaan ole läheskään niin viehättävä, kuin hymynsä väläyttävä nainen. Hymy myös tekee sinusta helpostu lähestyttävän. Jos haluat tehdä hymystäsi vielä hehkeämmän, punaa huulet tummalla huulipunalla. 

2. Kävele hitaammin

Hidasta ja korosta omia liikkeitäsi. Jos mahdollista keinuta lanteita luonnollisesti. Hitaat ja viettelevät liikkeet kiinnittävät miehen huomion. Älä kuitenkaan tee asioita liioitellusti. 

3. Anna hiusten olla auki

Vapaana liuhuvat hiukset kiinnostavat miehiä. Heidän huomionsa kiinnittyy nimittäin siihen, jos sinä leikittelet hiuksillasi miehen katsellessa. Älä siis tunge päätä täyteen muotoilutuotteita, sillä kauniit ja kiiltävät hiukset vetoavat miehiin.

4. Pukeudu punaiseen

Tutkimuksen mukaan 56 prosenttia miehistä pyytää naista todennäköisesti ulos, jos tämä käyttää punaista. Tämä johtunee siitä, että punainen vaikuttaa miehen mieleen. Onhan kyseessä intohimonväri. 

5. Käytä katsekontaktia

 Kiihkeän katsekontaktin ottaminen varmasti kiinnittää miehen huomion. Samalla annat itsestäsi erittäin itsevarman kuvan. Tätä kannattaa kuitnekin käyttää vain silloin, kun juttelet miehen kanssa. Tämä siksi, että intensiivinen tuijotuis toiselta puolelta huonetta on pelottavaa. 

 Lähde: Digital Romance

Suosittelemme

Uusimmat